Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 Astazi, 12 mai 2012, pe marginea soselelor din comuna Cernica, au putut fi vazuti din nou zeci de voluntari care au participat la Ziua Curateniei din cadrul proiectului “Let’s Do It, Romania!”. De asemenea au putut fi zariti pe soseaua Cernica si cativa localnici, mai bine spus cativa elevi din comuna Cernica si care s-au alaturat acestor voluntari veniti in marea lor majoritate din Bucuresti. Numarul acestor localnici a fost cu mult mai mic decat actiunea de anul trecut (a se citii si Ziua curateniei - Cernica. 24 septembrie-2011. Probabil acest lucru se datoreaza meciului de fotbal care a avut loc in aceasta zi pe stadionul Cernica, acesti localnici preferand sa urmareasca meciul respectiv si sa beneficieze de berea generos oferita gratuit in cadrul campaniei electorale care a inceput si incomuna Cernica. Dupa cum vedeti in imaginile de mai sus, si anul acesta au fost stransi zeci de saci de gunoi si probabil vor mai fi stransi multi ani de acum incolo. Dar nu de noi, atata timp cat ne e rusine sa fim voluntari la noi acasa. Let’s do it, Romania! este cea mai mare mişcare de voluntariat din România, care face parte din programul internaţional „Let’s do it, World!”, iniţiat în 2008, în Estonia. La ediţia din 2010, au participat peste 200.000 de voluntari din România, s-au strâns peste 550.000 de saci de deşeuri, cu implicarea a peste 350 de companii, a peste 255 de ONG-uri şi a 294 de parteneri logistici (pentru salubrizare, depozitarea şi valorificarea deşeurilor colectate).

Comentarii   
inginel u
0 # frumosinginel u 14-05-2012 09:26
AS FI VENIT SI EUDAR DEUNDE SA STIU,DE CE NU ATI ANUNTAT??????
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
chita florin
0 # felicitarichita florin 21-05-2012 22:55
Da, intr-adevar, actiunea trebuia popularizata, personal as fi participat. Surpriza mare a fost atunci cand, aflat la o bere in fata unui magazin din Tanganu, am observat un grup de tineri (sper ca nu ma insel erau din Balaceanca) care strangeau deseurile menajere aflate pe marginea drumurilor. Asa am aflat despre ce este vorba. O actiunea frumoasa care trebuie continuata n fiecare zi de fiecare dintre noi, si anume aruncand gunoaiele doar in locurile special amenajate. Din partea mea, felicitari sincere inimosului grup de tineri de care am vorbit mai devreme, aceleasi felicitari si Doamnelor Profesoare ce insotea acest grup.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV