Va prezentam un raport de informatii al C.I.A. desecretizat in anul 2002, avand ca subiect activitatile de depozitare de munitii la Manastirea Cernica. De asemenea va prezentam si un alt raport din 2003, de data aceasta cu privire la activitatile militare din padurea Cernica.

Traducere 1:

cia depozit munitii manastirea cernicaraport cia depozit munitii padurea cernica"1.Noi informatii din Bucuresti confirma raportul potrivit caruia Manastirea Cernica, de langa Bucuresti, detine un important depozit de munitii pentru Armata Sovietica. In conditiile in care toate transporturile sunt efectuate noaptea, natura exacta a munitiilor depozitate, nu este cunoscuta.

2. Paza include soldati din Armata Sovietica precum si din Militia Romana."

Traducere 2:

 1. Din padurile de langa Crangu, Pantelimon, Ganeasa si Cernica, care imprejmuiesc Bucurestiul la nord-est, au fost evacuate trupe din Armata Romana. In ultimele trei saptamani au fost depozitate munitii in padurile mentionate mai sus. Piese de artilerie au fost de asemenea aduse in aceasta zona. Padurile de langa Baneasa si Tunari sunt de asemenea folosite pentru a depozita munitii.

2. Locurile de lansare V-2 se afla la est de Caransebes pe Muntele Mic.

Sursa: archive.org 

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV