Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Acest portal si post de televiziune on-line iti sunt dedicate...Cetatene al comunei Cernica... Acum...si tu iti poti face "auzita" vocea. E atat de simplu. Nu trebuie decat sa ne contactezi sau sa te inregistrezi ca utilizator al acestui portal si poti publica direct pe site sau sa fii "on-air" si "on-line" in direct. De asemenea, poti sa ne trimiti  sugestiile,  propunerile, mesajele sau fotografiile tale, relevante pentru comuna Cernica. Iti vei putea spune opinia despre orice se intampla in satul tau si nu numai. Vei avea acces la informatii utile si vei putea discuta pe forum cu prietenul sau vecinul tau. Vei putea vedea imagini din satul tau.

Poti da un anunt gratuit la mica publicitate. Iti vei putea anunta  consatenii despre un eveniment personal  sau vei afla ce evenimente  au loc la nivel de comuna sau  la biserica sau scoala din satul tau. Iti vei putea regasi prietenii din copilarie care au plecat pe meleaguri poate mai bune. Vei vedea canu esti singur. Vei vedea ca poti striga undeva, daca ai nevoie. Institutiile din satele noastre sunt binevenite si sunt invitate sa foloseasca acest portal pentru a-i servi cat mai eficient pecatatenii in slujba carora se afla (orar de lucru, evenimente, comunicate, legislatie etc.) De mult ne-am pierdut sentimentul de comunitate "doar a noastra". De mult ne-am pierdut sentimentul de identitate locala si de mult nu mai avem timp pentru vecinul nostru de peste drum sau de ruda din alt sat. Haide sa ne cunoastem din nou mai bine. Haide sa intelegem mai bine cine suntem si sa ne impartasim gandurile, sentimentele si faptele. Sunt sigur ca acest portal ne poate ajuta sa comunicam mai bine si haide sa-l folosim asa cum se cuvine. Suntem la inceput de drum, dar nu va fi greu daca vrei cu adevarat sa ne cunoastem. Sunt sigur ca nu va dura mult si Vox Cernica va insemna ceva pentru tine.  Mizam pe...vocea ta....!

Articole asemanatoare

Comentarii   
lilana
0 # lilana 21-10-2009 16:09
buna ziua,
minunat, ca sa zic asa. minunat, ca putem scrie pe site ceea ce vrem . spre exemplu daca se poate eu vreau sa puneti undeva aici , (asta in cazul in care aveti ) melodii cu formatia vox ...acea formatie care m-a incantat in adolescenta, cu Florin Iordache...
se poate ??
in rest , succes in continuare.
o zi minunata !
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Cristi Peter
+2 # Felicitări si urări de succesCristi Peter 11-11-2009 13:30
Felicitări pentru portal, a crescut spectaculos calitatea şi volumul de informaţii de la apariţia sa! Vă doresc să aveţi în continuare energie pentru a-l întreţine, şi sper să adunaţi cât mai mulţi comentatori şi contributori. O comunitate adevărată, nu numai de interese prozaice, obscure, locale, este din ce în ce mai greu de găsit în ziua de azi, pentru că oamenii doar locuiesc aproape unii de alţii, trăind însă foarte departe. Sigur, din punct de vedere al pandemiei de gripă este mai igienică o comunitate virtuală, dar şi astfel te poţi pricopsi cu tot felul de viruşi care nu te mai lasă în pace (aici văd mulţi, din domenii ca istoria, religia, sportul, muzica...).
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # Administrator 11-11-2009 15:44
multumim pentru comentarii...si ncer...as fi vrut sa fiti un contributor direct...nu doar la comentarii..sit e-ul e facut..ca oricine sa scrie un articol..despre orice crede de cuviinta ca ar putea sa fie de folos si de interes pentru comunitate..e destul de greu...sa facem ...pe reporterii...id eea de baza era ca oricine...poate fi reporter..pe acest site...personal ...va rog...cel putin sa continuati cu...sugestiile dvs..si daca gresim pe undeva...nu avem de unde sa stim...daca nu ni se atrage atentia... :idea:
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Cristi Peter
+1 # Să încercăm!Cristi Peter 23-11-2009 11:21
În limita timpului disponibil, voi încerca şi eu marea, sau lacul mai bine, cu degetul... Cât despre greşeli, cred că e valabil pentru toată lumea ceea ce spuneţi, dar o atitudine pozitivă mi se pare mult mai importantă -- şi cred că propriile greşeli au mult mai mare importanţă decât ale altora, pentru că putem face corecţii fără să "-)eranjăm& #34; lumea. Dacă pot ajuta, de exemplu, cu fotografii pentru harta 3D, vă rog să-mi spuneţi cum se procedează. Dar cred că ar trebui să aşteptăm primăvara sau chiar vara -- atmosfera ilfoveană de sfârşit de toamnă este cam apăsătoare (iarbă maro? cer cenuşiu?).
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Vasile Bolboja
+2 # Calitatea portalului si a utilizatorilor - la coteVasile Bolboja 13-11-2009 12:52
Portalul VOXCERNICA isi face din ce in ce mai multi prieteni. Semn ca acest portal are materialul uman caruia sa i se adreseze. Altminteri nu cred ca exista vreun dubiu in acest sens. Pericolul este o anume letargie, o anume resemnare, o anume instrainare specifica acestor ani, de care aminteste in comentariul sau si domnul Cristi Peter. Dar se pare ca socul inceputului, lehamitea est... damboviteana(do ar Dambovita imparte comuna noasta in doua parti - aproape - egale) a fost depasita si, indiscutabil,su ntem pe drumul cel bun...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
E. George
+1 # FELICITARIE. George 24-11-2009 13:08
Supeer tare!!!
In sfarsit avem si noi un site. Asta ca sa intram in rand cu lumea. Trebuia sa avem " un carnetel" unde sa consemnam intamplarile comunei, care sunt multe si frumoase.
Felicitari si poate contribuim si noi sa facem ceva tare.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Nelu Parvu
+1 # FelicitariNelu Parvu 24-11-2009 21:40
Acest portal este binevenit,si va felicit pt tot cea ce faceti pt aceasta comuna. Am aflat si eu de la dl.Bolboja despre acest portal, si cred ca ar trbui sa-i faceti mai multa publicitate, un afis sau bener la Cernica in centru ar fi foarte util. Documentele sunt foarte interesante,eu am copiat intrun paint sa le pot mari. Despre Tanganu nu aveti nimic? Primaria ce zice despre portal ca site lor e varza, nu am mai intrat pe el dar era necopletat,si neactualizat. Cu scrisul stau prost, dar la comentarii ma bag.
P.s.Tineti-o tot asa.
Va multumesc.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
gigibadiu
+1 # FELICITARIgigibadiu 25-11-2009 21:23
Laudabila initiativa construirii acestui site si vreau sa multumesc pe aceasta cale celui, sau... celor, care au avut aceasta initiativa si nu in ultimul rand celui care mi-a dat vestea existentei lui si anume dl.Parvu Nelu alias "inginelu". Tin sa-l salut pe aceasta cale si pe dl. Vasile Bolboja pt. care am un respect deosebit si sunt convins ca aportul dansului pe acest site va fi unul consistent dupa cum deja se vede.
Succes!!!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
gigi
0 # gigi 10-04-2010 14:02
Salut lume virtuala a CERNICAI,e bine ca am apucat sa traim gustind din aceasta minune a thnicii,cind ne putem injura fara sa ne vedem :D ,laudabil merituos si nu in ultimul rind LILIANIST,nu stalinist,vad ca lumea nu prea se inghesuie la comentarii ultimii au scris aici pe la craciun eu scriu de paste asa ca tot e bine .Nu vad de ce astia tineri nu pun botul ca loc e pentru toti sa mizgalim .Dar ce subiect incitant sa gasim ,politica locala este total acaparata si colorata ca pe timpul comunist,fotbal ul local a ajuns la faza comemorarilor,i arna a trecut, lemne nu ne mai trebuie,e primavara si merge carasul in draci pe lacul nostru cel poluat.Mai vorbim dar vad lume pe aici numai din Tinganu oare ceilalti se cred prea destepti de nu ne baga in seama ma refer la fete indeosebi ,ca e bine sa mai bage degetele si in tastatura decit in stiu ele unde :D
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # stimate d-le "gigi"Administrator 10-04-2010 21:40
trebuie sa recunosc ca mi-a placut expresia cu LILIANIST. Bine ati venit in randurile comentatorilor, chiar daca doar, ocazionali.As vrea doar sa va impartasesc opinia mea cu privire la unele nedumeriri ale Dvs.

1. site-ul nu a fost promovat inca in acceptiunea clasica a cuvantului in sensul de a i se face o reclama clasica prin mijloace consacrate. Deocamdata este un proiect inca in teste si daca utilitatea lui va fi recunoscuta de o masa critica de utilizatori atunci voi trece si la promovarea lui altfel decat pe baza "recomandar ilor".De aceea numarul vizitatorilor este inca mic. Despre cei care stiu totusi de site si care nu se "inghesuie la comentarii" nu pot sa spun prea multe. Cred ca ei pot sa va raspunda, mai la obiect, decat as putea face eu.

2. Probabil ca tinerii din ziua de azi, pun mai greu "botul" la problemele si aspectele vietii din imediata lor apropriere si sunt mai interesati sa descopere lumea larga. Poate, dupa ce experimenteaza adancimea si largimea lumii, ne vor vizita si frecventa si pe noi.Noi avem rabdare si tutun, cum se spune.

3.Subiectele exista si sunt extrem de variate, asa cum incercam sa subliniez in articolul "-)e la Gazeta de Cernica la portalul Vox Cernica" trebuie doar sa ne facem un pic de timp si sa nu ne fie teama sa ne jucam de-a "jurnalisti i" si "comentatorii".

4. "Tot Tanganu-i fruncea"... si in legatura cu degetele...unii ar spune ca totusi, traim intr-o tara libera...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Guest
0 # Guest 06-06-2010 21:49
Salut Lilian si iti multumesc pt raspuns,sa nu te superi dar sint plecat din tara cam din perioada cind ai raspuns ,10 04 2010 ,acum am intrat de aici pe site si am vrut sa vad ce mai e nou,de ata cum se spune...cind esti departe de tiganie...devii nostalgic iti promit ca nu voi fi numai un comentator ocazional desi te voi face sa ti aduci un pic aminte de mine ne am intilnit cindva la primarie sint ceva ani...dar nu asta vroiam sa spun,vroiam sa felicit pe Dl.Ciotoran ca fiind un adevarat istoric prin ce a facut in ultimul timp reusind sa indrepte sau mai bine zis sa scoata in evidenta adevaratul fondator al spitalului Balacenca ,spital pe care vrind nevrind eu l as include de drept pe lista obiectivelor istorice ale comunei.Salut desi aici nu este inca intuneric.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # salut GermaniaAdministrator 06-06-2010 23:04
1. Mi-ar face placere sa stiu contextul in care ne-am intalnit.
2. Nu stiu daca si pentru tine e valabil...fie painea cat de rea...tot mai bine e in......satul tau...dar cred ca ar fi extrem de interesant (intr-un articol nu comentariu) sa ne povestesti cum vede strainatatea un tanganean.
3. D-l Ciotoran este una din personalitatile locale si pe care ar fi pacat sa nu o cunosti.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Guest
0 # Guest 07-06-2010 23:02
Buna seara Lilian!
Ma vad nevoit de aceasta data sa-ti rasp.la fel de promt.1.Ne am intilnit poate indirect ,atunci cind sa proiectat primul campionat de fotbal din comuna,eu am fost cel care am remarcat faptul ca sponsorul principal era fa.Stalinskaya, pe atunci finanta chiar cupa Romaniei,Gelu nefiind de acord cu aceasta remarca,pt ca am sustinut ca vor fi bani multi,asa a si fost;Filipescu si somitatea sa Nea Bebe personaje de trista amintire nu numai pt destinele comunei ci si ale istoriei as putea spune,dar de... nu toate pers.sint pozitive pe scena vietii sau pe placul nostru celor de rind.2.CHESTIA cu fie piinea cit de rea...de pe vremea lui Creanga,pot sa spun ca iubesc opera lui insa la nivel de copilarie,in rest pe o criza ca asta tot mai bine e sa muncesti pe un ban care reflecta adevarul muncii tale ,si nicidecum a hotiei si tiganiei pe care o intilnesti la tot pasul acolo indiferent catre care punct cardinal vrei sa privesti.Sint multe de spus pe aceasta tema dar dupa cum vezi exodul nu poate fi oprit fiecare isi cauta linistea in alta parte uneori printre straini asa ca mine care tot bintui pe aici dupa anii 90si care am sperat cava fi si la noi incet incet ca aici,dar acum sint ferm convins ,vorba preotului din sat;vor trebui sa moara cele 50 de generatii educate de comunisti sa putm inoda la loc firul istoriei.Asa ca eu m-am consolat ca facind parte din generatia de sacrificiu si am apucat sa zicem pe drumuri europene,lasind la oparte faptul ca am fost coleg si vecin cu o mare filozoafa in viata care sa adaptat al dracului de bine cu doar 8clase primare,Dumitra che Petra,la vremurile noi;rizindu-mi in nas si zicind ca daca eu cred ca voi crede ca prostia si hotia vor fi date vreodata afara din tara ma insel amarnic .si uite ca intradevar a avut dreptate.Ea a speculat prostia oamenilor si sa inbogatit fara ca cineva sa se agite iar eu din lipsa de tupeu si cu bunul simt in oase ma chinui bine mersi sa duc o viata decenta din munca mea printre straini.voi incerca un articol cu ce spun prietewnii mei de aici despre site-ul nostru.3.Pe DLCiotoran am avut onoarea sa-l cunosc asta iarna la mine la bar,mi-a fost prezentat de vecinul Bolboja V.si stiam ca lupta pt adevarul despre spitalul Balacenca insa acum am satisfactia ca a rusit :D Hai ca e tirziu si deabia astept sa merg la tele. am satelitul cu mine asa ca realitatea din tara o am in buzunar .Noapte buna!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
gigi
0 # gigi 09-06-2010 22:34
HAI ca nu sint marele anonimus dar asa am intrat mai repede aici si sincer am si uitat adresa pe care am folosit o prima oara :sad: DAR ma deranjeja clasamentul acela unde Inginelu este trecut drept ca fiind unul dintre marii utilizatori ai site-ului,...ni ci macar nu mi-a raspuns :o TREBUI OARE SA-I INJUR SAU CE ;CA SA-I TREZESC DIN LETARGIA ASTA DE VARA :NU cred ca sint la sapa la porumb cu totii calculatorul este pt iarna .PAAAAAA
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # Administrator 09-06-2010 22:53
Nea Gigi, de-aia sunt aici. Daca sunt probleme cu autentificarea sau inregistrarea te rog un email la contact@vox cernica.ro
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # Administrator 09-06-2010 23:03
In legatura cu cele spuse mai sus nu pot decat sa ma bucur ca va folositi "vocea" .... :D . Nea Gigi am si eu o mare rugaminte. Am facut special un forum, si incurajez pe oricine sa procedeze la fel, unde vocea "poporului& #34; poate fi "auzita" ; pe orice tema. Tocmai sa nu incarcam prea tare cu comentarii articolele si sa devina greu de accesat sau de folosit. Daca e nevoie de ajutor in utiizare, eu sunt in "zona".
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
FLOREA GIGI
+1 # FLOREA GIGI 02-07-2010 21:14
Va salut pe toti de acasa,este dureros sa vezi de la 2000km de tara cum in anul 2010 un ministru de finante iti recomanda cu nonsalanta ca daca nu iti convine 24%tva poti sa alegi o alta tara in care sa locuiesti.Nimic de zis eu asta am anticipat de mult de aia sint aici pt ca banuiam ca dupa 20 ani de jaf se va ajunge aici.Dar totusi inca nimeni nu plateste ,dupa 40 de ani administratia lui Ceausescu invatase ceva ca HIDROTEHNICA nu trebuie ignorata,azi isi arata coltii cu catastrofele unei aproape jumatati din tara,iar massmedia noastra nu face altceva decit sa arate cu degetul catre guvernanti de parca ei ar fi comandat potopul si asta retineti intr-un an in care ASIGURARILE PT LOCUINTE DEVIN OBLIGATORII.Dup a 20ani sa implementezi ceva care era indispensabil in a spune ca ai trecut la o societate de tip capitalist abia acum e tirziu.Sociolog ii stiu asta de mult dar probabil ca au tacut in fata politicului asa ca generatiile noastre inca vor mai inota prin noroaie.Cit?gre u de anticipatasa cum va fi si rezultatul dintre Germania si Argentina de miine seara.Eu am pronosticat ca ARG:va fi campioana prin prezenta lui Messi dar sper ca PANTZERUL nu ma va dezamagi este echipa mea de suflet.Imi pare rau ca scriu aici si nu pe prima pagina acest comentariu dar nu reusesc sa ma logez la site ceva cred ca nu stiu ,l-am rugat si pe inginelu sa -mi exp ,dar sa speram ca pe viitor voi reusi .Va salut de pe minunata VALE a Rinului.MESSERS CHMIDT
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
ghiceste-ma Gigele
+1 # replicaghiceste-ma Gigele 02-07-2010 22:39
Nu vad de ce te vaeti Gigele de ministrul de finante. Aduti aminte ca i-ai votat si ca ai fost un inversunat sustinator al lui Base. Ceilalati nu spun ca ar fi facut minuni , dar iti amintesc din nou ca vroiau sa puna un prim ministru neamt. Cred ca se descurca putin mai bine poate macar venea cu ceva relansare economica. Era nevoie si de reduceri salariale dar de taxe nu bre. Cred ca ii apreciezi pe germani.
Astia numai taie dar solutii...(ciuc iu). Cred ca primarul Sibiului ar fi facut mult mai mult. De fapt oricine altcineva ar fi reusit sa faca mai mult. Acum o da cu inundatiile!
Normal ce crezi ca Dumnezeu a fost de acord ci flacara violet?! Ii da acum lu' Base si alor lui sa plateasca! Pacat ca sufera si mor oameni nevinovati. Apropo daca au castigat ai tai de ce nu ai ramas in tara sa sprijini economia? Daca ieseau ceilalti chiar te intelegeam. Acum hai sa lasam politica si sa vedem daca putem sa-i ajutam pe cei napastuiti cumva. Sa incercam sa le donam cate ceva din ce avem. Unii mai mult... altii mai putin... dupa posibilitati. Chiar daca ma ghicesti nu-mi da numele pe site. Motivele ti le spun cand revii in tara. Spor la treaba! Fa euro sa salvezi economia romaneasca! La revedere!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Guest
-1 # Guest 02-07-2010 22:56
Apropo.
01 Iulie 2010 / 23:25
Iohannis: masurile Guvernului nu relanseaza economia, ci o sugruma

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, despre masurile de austeritate ale Guvernului, ca acestea "nu relanseaza economia, ci o sugruma in plus", adaugand ca premierul se ocupa de "cota de benzina a primarului" in loc sa se ocupe de criza economica, potrivit Mediafax.

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ar fi fost de acord cu "o crestere mica" de TVA si a cotei unice, daca banii ar fi fost redirectionati spre investitii, insa nu intrevede astfel de masuri, iar in aceste conditii economia "va fi sugrumata".

"Cred ca putea fi posibila o crestere mica a TVA si a cotei unice, daca banii suplimentari se dirijeaza in masuri de relansare economica. Doar cresterea acestor impozite si trecerea banilor la consum sau salarii este o masura foarte grava, care nu numai ca nu relanseaza economia, ci o sugruma in plus", a spus Iohannis.

In plus, primarul a afirmat ca modificarile din domeniul fiscal nu se pot lua "de azi pe maine si noaptea" si ca asteapta de la Guvernul Boc sa ii explice cum sa ii cheme din nou la ghiseele Primariei pe sibienii care si-au platit deja impozitele la inceputul anului.

"Nu se poate modifica legislatia in acest domeniu (domeniul fiscal - n.r.) de azi pe maine si noaptea. Se poate discuta si sunt posibile modificari, dar ele trebuie analizate si hotararea trebuie luata intr-un termen acceptabil. Foarte multi sibieni si-au platit impozitele la inceputul anului, pentru a beneficia de acea bonificatie.

Acum este discutabil daca putem sa ii chemam inapoi si sa le spunem «ati platit tot, dar acum trebuie sa mai platiti o data». Vom vedea care sunt masurile si cum isi imagineaza Guvernul ca trebuie aplicate", a afirmat Iohannis. Primarul Sibiului crede ca Guvernul paseaza criza economica pe umerii administratiilo r locale, acestea fiind "ingropate".

"Administratiile locale vor fi ingropate. Este foarte clar ca nu au parghiile necesare pentru a rezolva criza. De aceea intr-o tara exista un Guvern care dispune de parghii macroeconomice pentru a interveni acolo unde administratiile locale nu pot interveni.

Dar noi, acum, avem un Guvern cu un prim- ministru care se ocupa de cota de benzina la masina primarului, dar nu se preocupa de criza economica si o duce, in buna parte, in administratiile locale. Cu certitudine nu vom contracara criza economica", a declarat Iohannis.

Primarul Sibiului a spus ca este de acord cu reducerea numarului de bugetari, dar a adaugat "este interesant" si "curios" ca reducerea se face doar in administratiile locale, dar nu si la ministere si directiile judetene.

"Este interesant cum se guverneaza tot noaptea si de pe o zi pe alta - asta ca si forma. Ca si fond, este clar ca daca trebuie redus numarul bugetarilor, aceasta masura va afecta si administratiile publice locale.

Curios este ca deocamdata afecteaza numai administratiile publice locale. Nu am vazut nicio intentie de a reduce numarul personalului din ministere sau din directiile judetene, desi se vorbeste de foarte multa vreme despre asta. Probabil ca Guvernul, in intelepciunea sa, a considerat ca trebuie sa inceapa de aici", a spus Iohannis.
Le zice bine bre?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # Administrator 03-07-2010 00:14
Stimabililor,

ma vad nevoit sa intervin. Dupa cum s-a putut constata pana acum, am incercat ca subiectul politica sa fie evitat, cel putin in rubricile care nu au legatura cu politica locala, nationala sau europeana. Incerc de asemenea sa mentin un minimum de disciplina, cel putin in ceea ce priveste locul unde sunt dezbatute anumite subiecte. Mentionez inca o data si pentru ultima oara. Exista un FORUM pe acest site unde poate fi dezbatut orice subiect. NU trebuie decat sa va faceti un cont sau sa va autentificati daca aveti acest cont deja. Daca subiectul propus pe marginea caruia doriti sa discutati, nu exista inca in forum, puteti sa-l creati din momentul autentificarii sau sa-l creez la cererea Dvs. Daca doriti TOTUSI discutii pe marginea politicii sau fotbalului sau si una si alta in acelasi timp, nici o problema, dar pe FORUM. Deja forumul pe fotbal exista, si l-am creat si pe cel de politica. Daca aveti nevoie de ajutor in privinta utilizarii oricarei facilitati a site-ului nu trebuie decat sa ma contactati la . Sper ca voi gasi intelegere pentru ca altfel derutam si pe ceilalti care doresc sa inteleaga ceva din site-ul asta. Cu stima.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # Administrator 02-07-2010 21:23
buna seara. Va rog sa ma contactati la contact@vox cernica.ro sau sa intrati pe chat daca sunteti on-line acum
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Guest
0 # Guest 02-07-2010 21:30
imi pare rau dar merg sa vad meciul ,apropo madam Merkel ar trebui sa fie la finala dar si-a exprimat dorinta de a vedea meciul de miine cu Arg ,insa azi pe numeroase posturi de radio au fost pareri contra acestei deplasari care costa 10000eu ora de zbor asa ca ramine de vazut daca va fi prezenta .GIGI
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # Administrator 02-07-2010 21:37
Daca stiti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat initial, vedeti ca exista o rubrica "Ati uitat parola ?" in zona de logare. Apasati pe aceasta rubrica si va trebui sa introduceti adresa de e-mail descrisa mai sus. Daca nu va mai aduceti aminte userul procedati la fel cu rubrica "Ati uitat utilizatorul". Daca nu va descurcati nici asa, creati-va un nou cont la rubrica "Creati un cont". Daca nici asa nu va descurcati contactati-ma. Cu stima si seara buna.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Guest
0 # Guest 03-07-2010 19:44
MII DE SCUZE LILIAN ;VAD CA AI DREPTATE:EU AM INCHIS ASEARA DAR VAD CA IN URMA MEA AM STIRNIT O GRAMADA DE LUME :sad: STIU SI CINE SINT CU EI NU SE POATE DECIT IN CONTRADICTORIU DISCUTA ASA CAPROMIT SOLEMN :ooo: CA NU VOI MAI INTRA NICIODATA AICI :PINA NU VOI INVATA SA INTRU PE FORUM;NOROC CU PANTZERELE CA ALTFEL ERAM TRIST DUPA ACESTE REPLICI:PAA
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Vasile Bolboja
+1 # Savuroase comentarii...Vasile Bolboja 04-07-2010 19:46
O "gripa" prelungita a accesului... personal la internet (doar traim in "Eterna si fascinanta Romanie" era sa zic a lui Traian Boc...) m-a facut sa stau "Departe de lumea dezlantuita" a iubitorilor de... VOXCERNICA.RO.. . Am revenit si sunt incantat de savuroasele, incitantele, interesantele comentarii. Pacat ca trebuie sa ne indreptam catre Forum pentru a nu limita, asa cum de spune Lilian, viteza de acces la portalul nostru. Aici opiniile puse fata in fata au autenticitate si sunt accesibile oricarui iubitor de VOXCERNICA... Indiscutabil nou-nascutul portal este un copil precoce... face pasi mari spre adolescenta si... notorietate...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Guest
0 # Guest 01-09-2010 22:57
tot timpul urmaresc noutätile pe acest site si va rog ceva informati despre noua sosea din cernica ...sunt plecat din cernica de 5 ani si prin voi sunt aproape de casa ....multumesc
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # desigurAdministrator 07-09-2010 16:13
Nu stiu daca ati vazut articolul de mai migrare unde aveti toate detaliile. La momentul acestui comentariu tronsonul Pantelimon-F-ca de paine Titan era in pregatire pentru a incepe lucrarile de asfaltare, tronsonul F-ca de paine-Cernica este aproape finalizat si de asemenea tronsonul Cernica-Tanganu este in plin proces de finalizare.
www.voxcernica.ro/.../211-modernizare-soseaua-cernica-pantelimon-fabrica-titan-cernica-.html
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
gigi
0 # gigi 19-09-2010 19:43
Salutari din nou de pe frumoasa vale a Rinului,celor de acasa si felicitari pt Tv domnule Lilian,acum nu mai ramine decit sa ne injuram live :D frumoasa realizare insa cineva trebuie sa poarte camera si altcineva obiectul acela numit microfon :o ,cit am fost pe acasa am tot zis ca iti voi face o vizita cu nea Vasile insa timpul a fost scurt ,vad ca toata lumea se concentreaza pe fotbal si nu pe alte activitati daca au terminat via sau porumbul de cules de coceni nu sufla nimeni o vorba de parca am fi cosmopoliti pina in maduva oaselor si uitam ca totusi traim la tara.hai ca inchei ca cine stie pe cine mai deranjez.pa pe miine poate..-
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
gigibadiu
0 # Porumb!!!gigibadiu 19-09-2010 20:12
Salut herr Gigel!
Unde ai mai vazut bre matale porumb ca eu in afara de ciulini mai nimic!
Taranu asteapta sa revina pretu la pamant sa scape de el, dar cred ca se amageste amarnic. Gata a fugit vrabia cu ata.
In afara de cativa care mai lucreaza viile toata lumea sta cu gura cascata si asteapta sa pice.
Ce dracu sa mai pice nu stiu, poate vreun mig ceva.


Spor la treaba! :D
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Nelu Parvu
0 # salutareNelu Parvu 20-09-2010 08:47
Bravo domnilor, dar cum va cunosc eu asteptam sa fiti mai incisivi. caci din contardictii se nasc ideii. Referitor la comuna noastra eu ma tot gandesc cum o sa fie la iarna, pe criza asta,cred ca infractiunile de furt calificat o sa creasca vertiginos.
Asteptam masurile ce se impum caci, cu firma de paza nu cred ca o sa dea rezultate.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
gigi
+1 # gigi 20-09-2010 10:38
CE promti in raspunsuri frate si eu care credeam ca lumea se uita la fotbal duminica seara si nu stau gramada pe site-ul asta,porumb sa stii ca am avut si mi-am ajutat parintii la cules dar tu vorbesti Badiule din pozitia de mare orasean iar despre vinzarea terenurilor ai numai 90%dreptate pt ca uite mai sint familii ca a mea spre ex unde mama a vrut de la inceput agricultura drept dovada ca se chinuie cu 3vaci intro curte destul de mica pt asemenea activitate.eu unul nu spun ca nu as fi vrut sa vinda dar nici nu am incercat sa influentez asta .Tu l-ai lasat pe nea IONsingur si ai fugit apropo mai are vaca,cred ca nu?problema nu e ca nu se mai vinde terenul ci faptul ca e necultivat de ani buni si necesita multi bani pt al desteleni,si cum inginelu a remarcat si trage un semnal de alarma pt iarna care se apropie ca ai nostrii colorati vor iesi de foame si vor sari garduri mai ceva ca la olimpiada e logic asta e natura actuala a asa zisului stat ROMANIA CENICA undeva in balcani.am vazut acea firma de paza care isi plimba o masina de colo colo prin sat consumind benzina dar nu am vazut macar odata seara sa opreaesca macar o caruta de tigani sa-i ia la intrebari unde se duc sau de ce nu au numere la carute si nu sint semnalizate. hai ca iar am scris mult si se supara lilian ca ii mizgalim hirtia .paaa
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # firma de pazaAdministrator 22-09-2010 00:44
Nea Gigi, eu sper in continuare ca "mazgaleala" pe hartie pe probleme locale va contribui la "curatenia" in propria ograda. Va intrerup dialogul interesant doar pentru a spune ca si eu am remarcat loganul cenusiu care face reclama Primariei Cernica si m-am mirat ca Primaria are acum si paza privata. Din cate stiam eu Politia care e tot organul primariei ar trebui sa se ocupe de paza si siguranta cetateanului. Sau ma insel ?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
gigibadiu
0 # gigibadiu 20-09-2010 11:05
Mai am vaca bre si nu mi-e rusine sa spun asta!
Ete sa vezi ca e pamantu "intelenit" si de aceea nu-l mai lucreaza lumea.
"Lenea e cucona mare bre" cum spune un proverb vechi(nu zic ca eu as fi vreun vrenic). Am vrut sa spun ca oamenii au simtit gustul banului nemuncit si nu le mai arde de munca. Si apropo ieri l-am ajutat pe tata la araci, ca sunt aproape de el si ajung repede ca doar nu am plecat in Germania si l-am lasat. De firma aia de paza am auzit, dar probabil ca au fost pusi sa-i tina de 6 pe cei care fura sau o sa fure. Si nu fi nationalist ca virgula carute mai au si romanii. Si cu scrisu lasa bre sa scrim ca e ecologic aici. Apropo la ora asta trebuia sa fii in "spann". Cum de te lasa pe tine neamtu sa stai sa pierzi timpu' la computer?! Na promptitudine!
Sper ca te amuza astfel de comentarii si nu te deprima ca altfel ma las de comenturi.
Hai vino acasa sa facem o microferma pt. inceput, sa dam exemplu de munca facuta cu cap dar mi-e frica virgula ca profitu o sa-l ia altcineva!
Astept propuneri si sugestii.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
gigi
0 # gigi 22-09-2010 17:43
Salut LILIAN;Ai un entuziazm fara marcini si un optimism deosebit care ne da curaj dar oare cei care au in mina puterea locala se uita la ce scriem noi ,pt ca noi nu avem decit asta sa scriem dar de actionat nu prea vad cum putem actiona in a schimba sau influenta anumite lucruri.Despre masina aia putem afla ca avem prieteni consilieri ,cit ne costa care sint atributiile echipajului sau poate tin doar de ..6 :D sa folosesc un limbaj pe inteles.DA normal ca nu te inseli si eu stiam de politie tot ce stiai si tu insa imi e lehamite ca de aproape 2ani am niste reclamatii,in urma unei agresiuni a fiului meu cel mic de catre fratele stimabilei dna Petra si bineinteles ca am ramas doar cu bonul de ordine in buzunar asa ca sint unul dintre cei care cred ca ordinea poate fi facuta doar ca in evul mediu sau poate comuna primitiva dar nu la noi .Ma opresc aici ca iar ma apuca groaza si imi stric ziua care aici e asa insorita si dulce cu miros de struguri copti dulci de saugvinion blanc dornfelder si alte soiuri alese e inca cald si lumea savureza cite o sticla de risling la terasele din apropiere,desi a inceput oktoberfest.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
gigi
0 # gigi 24-09-2010 10:51
Labadiule ,esti nebun ma ce tot ii dai cu microferme de oua de melci sau papanele pe bat la ce dracu te -ai gindit si de ce tocmai cu mine pe post de partener ??? :sad: Da tu ai ceva experienta uitasem ca ai mai incercat cu termopane daca imi aduc eu aminte dar pina la urma tot nu am inteles de ce ai stagnat?Lipsa de marketing sau ce?te puteai axa pe ferestre mici pt pitici sau mai nou rampe reglabile pt discursuri de politicieni mici :D Tu tot continui sa crezi ca se mai poate ceva acolo in afara de sportul national speculatii cu terenuri adica todeauna sa gasesti un fraier ,pardon fraieri sint la tot pasul dar sa detina si bani pt a avea acest statut.Bine cind vin acasa vorbim la un vin pe indelete sa vedem cu ce ai putea sa mi trezesti interesul :apropo sa stii ca astia au trecut de faza cu spanul de mult si in viticultura intervine soarele timpul de coacere intre soiuri este diferit asa ca nu e loc de a fi sclav pe plantatie daca asta vroiai sa stii .Hai pa
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Guest
-1 # Guest 05-10-2010 12:55
Baaa tarane.....schi mbati meseria ca nu e de tine....te dai prea important si nu esti deloc...in Caldararu nu ai nici o valoare asa ca stai dreacu in banca ta,"psihopatule "!!!!!Huuuuaaaa aaaaaa
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # Administrator 07-10-2010 18:02
Orice voce e binevenita pe site, chiar daca nu e in consens cu celelalte, dar doar atata timp cat este si civilizata. Ideal ar fi sa fie si o voce argumentata. Deocamdata nu va sterg mesajul pentru ca nu am apucat sa postez regulile minimale de utilizare a facilitatii de comentarii. Regulile care tin de bunul simt nu cred ca trebuie sa le public pentru ca acest bun simt exista sau nu. In acest site nu e vorba despre mine decat in masura in care si eu fac parte din comunitatea Cernica si atat timp cat se intampla ca eu sa fiu administratorul acestui site. M-as fi bucurat sa fiti Dvs sau altcineva, pentru ca timpul meu este si el limitat. De asemenea site-ul este conceput pentru a fi dezvoltat pe baza contributiei voluntare a celor care se considera ca fac parte din aceasta comunitate pentru a comunica mai bine si a incerca sa ne rezolvam problemele ca locuitori ai acestei comune. Deci si Dvs. aveti posibilitatea sa va etalati "valoarea&# 34;. Totusi nu cred ca sunteti in stare sa purtati un dialog civilizat despre conceptul de "valoare 4;, "voluntaria t" sau despre ceea ce inseamna sa fii "taran" si de aceea nu o sa intru intr-o polemica cu Dvs. De asemenea in legatura cu ceea ce ati pus in ghilimele cred ca nu stapaniti sensul multor cuvinte ale limbii romane si o vorba spune ca, de obicei "vedem in ceilalti ceea ce avem in propriul suflet".
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
MisuBolboja
0 # Are valoare !MisuBolboja 05-10-2010 18:50
Bai carnatule ! Cine dracului esti , ca nu ai curaj nici macar sa-ti spui numele ! Fa-ti ba site ca sa vb in termenii tai .Lilian e o mare valoere a acestei comune ! Datorita lui avem acest site !
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
gigibadiu
0 # gigibadiu 05-10-2010 19:01
Se mai trezesc si cate unii comentand.
Da-ti ba numele sa stim si noi cu cine avem de-a face. Poate ca tu esti de vita nobila sa ne plecam in fata ta "boierule".Fa-t i site si stai cu cine vrei tu la taclale. NU mai intra pe asta de tarani.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Vasile Bolboja
0 # Vasile Bolboja 05-10-2010 19:24
Aceste comentarii constituie un succes, indiscutabil, pentru portalul nostru. Noi care ne-am legat sperantele, idealurile, chiar si iluziile ca vom fi "cititi/viziona ti" de "apreciatori/de preciatori" avem, si noi, satisfactiile noastre absolut necesare: SUNTEM CONTESTATI. De aceea ii asteptam pe aceia care ne apreciaza IN EXACT aceiasi masura si pe cei care ne contesta, ca si ANONIMUL de mai sus. Ii asiguram pe toti ca vor beneficia de APRECIEREA NOASTRA. Nu exista creatie fara critica. Acesta este un omenesc crez al modestului nostru portal/comunal. De accea asemenea pareri nu ne deranjeaza ci ne ajuta sa tinem drumul cel drept...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
diconescu  marius
0 # diconescu marius 16-10-2010 22:41
prea multa cearta si prea multi anonimi daca are cineva de spus ceva sa isi dea numele si sa spuna ce vrea
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
diconescu  marius
0 # diconescu marius 16-10-2010 22:44
saitul acesta este facut pt fotbal sau pt politica, am vazut ca se vorbeste mai mult de consilieri, ne-am cam saturat de atata politica
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
gigibadiu
0 # gigibadiu 17-10-2010 14:18
D-le Diconescu Marius bine ati venit! Va spun sincer ca si alte subiecte sunt acceptate si le vom comenta cu placere. Ramane doar sa le lansati daca sunt de interes local. Mie mi se pare ca, totusi subiectului politica nu i se acorda o atentie atat de mare pe cat mi-as dori eu si as avea multe de spus in acest sens. Eu zic ca sportul are mai multa prioritate si dupa acesta este cel de istorie locala care cred eu ca merita sa i se acorde atentie. Nu vad nimic rau in faptul ca ne-am intors la sport si-i felicit pe toti care depun eforturi in acest sens, de la "maimarii" comunei si pana la cel mai mic localnic, dar... sa nu uite si de celelate nevoi ale oamenilor pentru ca atunci o sa fiu primul care-i critica si o stiu ei destul de bine ca nu ma dau la o parte de la astfel de comentarii. O sa-i laud atunci cand fac lucruri bune si o sa-i critic ( cel putin eu) atunci cand le ignora. Cu respect Gigi!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # Administrator 17-10-2010 14:29
1.Daca veti consulta site-ul cu atentie veti vedea ca e loc pentru orice subiect care poate fi de interes pentru comunitatea Cernica. Nu este dedicat doar fotbalului sau doar politicii.

2 .Daca cineva vrea sa-si pastreze anonimatul, e dreptul lui sa o faca. Oricum, un anonim sau un nume fictiv tot aia e.

3. Subiectul politic a fost unul introdus "la cererea publicului" daca pot sa ma exprim asa ( a se consulta si forumul). Personal, cred ca foarte putine activitati se mai pot incadra la "apolitice" si nu cred ca fotbalul face parte dintre acestea.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Nelu Parvu
0 # Nelu Parvu 24-10-2010 21:50
Interesanta metoda de producere a vinului, dar ai postat cam tarziu , eu am facut vinul si am lasat si cozile , la anu o sa folosesc metoda voastra a celor de la Caldararu.
Traiasca Bachus! :lol:
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
rodica
0 # mesajrodica 07-03-2012 20:15
:lol: buna seara LILIAN vreau mai multe despreCALDARARU .LA MULTI ANI pentru toate doamnelepetru 8 martie
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # La multi ani !Administrator 07-03-2012 20:23
Citez pe rodica:
:lol: buna seara LILIAN vreau mai multe despreCALDARARU.LA MULTI ANI pentru toate doamnelepetru 8 martie


Hei salut si La multi ani...am auzit ca ne urmaresti de peste mari si tari....sper ca esti bine...

O sa ne straduim sa aducem vesti cat mai multe si despre Caldararu...pan a atunci vizionare placuta...:)
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # contAdministrator 07-03-2012 20:30
si poate ar fi bine sa iti faci un cont pentru a primi vestile direct pe email...click aici: voxcernica.ro/cb-registration.html
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
rodica
0 # mesrodica 07-03-2012 20:52
da sant bine.si tu esti bine din cate stiu si ma bucur.da va urmaresc cat pot ai foarte multe lucruri interesante si ami place mai aflam cate ceva nou despre satul natal.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV