Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Astazi, 2-septembrie-2022, in jurul orei 17:00 in curba bretelei de legatura din cadrul nodului rutier de la Cernica / DC 55 cu Autostrada Soarelui A2, a avut loc un accident rutier.

Dupa cum se poate vedea din imaginile de mai sus, un autovehicul 4x4 a intrat in gardul de BCA al imobilului aflat la marginea soselei, in curba respectiva, acesta răsturnîndu-se in afara carosabilului.

Pana la acest moment nu se cunosc cauzele acestui accident, dar cel mai probabil, una din cauze a fost neadaptarea vitezei la conditiile de drum, soseaua fiind umeda in urma ploilor incepute astazi in zona Cernica.

De asemenea, pana la acest moment, nu se stie daca acest accident s-a soldat cu victime, in conditiile in care, dupa cum se poate vedea, in urma impactului, in gard fiind lasate doua(?!) gauri mari.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV