Amintiri Live cu VoxCernica. 2010. Repetitii cu prietenii...Invitat special Maestrul Constantin-Marian Grigore (Tanganu)
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Playlist -12 videoclipuri Mai jos va prezentam cateva amintiri de la una din repetitiile formatiei VoxCernica (Florin Iordache - Chitara solo, voce, Mihai Bolboja -  bass, voce, Stefan Constantin - acordeon, clape, voce, Marin Nicolae - percutie) din decembrie 2010, repetitie transmisa live in premiera pe site-ul VoxCernica. Invitat a fost Constantin Marian Grigore din localitatea Tanganu, Cernica. Chitarist, compozitor, textier si vocalist, Marian este unul dintre cei mai talentati chitaristi de pe raza comunei Cernica. Cei mai "purii" dintre localnici, adica noi cei de peste 40 de ani, care am mancat la nuntile si botezurile la care acesta a cantat il cunosc pe Marian. Cei mai multi dintre cei tineri, nu stiu ca, de exemplu Marian, acum retras din activitatea muzicala (cel putin asa stim la acest moment) este compozitorul a multor melodii, pe care Dan Ciotoi le-a promovat in repertoriul sau. Intr-un articol viitor o sa va prezentam unele dintre aceste melodii compuse de Marian si care au devenit celebre datorita lui Dan Ciotoi. Cu aceasta ocazie, reitaram invitatia portalului VoxCernica

de a ne trimite spre publicare creatiile Dvs. artistice indiferent de domeniu, pentru a le promova pe site-ul voxcernica.ro.

Playlist 12 videoclipuri:

A se vedea si:

CONCERTE INTEGRALE VOX CERNICA 2002, 2003. STADION CERNICA SI CASA PUSTNICUL:

Articole asemanatoare

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV