Va prezentam un videoclip special realizat cu "Sile de la Cernica", unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati muzicieni care s-au nascut si au copilarit in comuna Cernica. Videoclipul, realizat in "decorul" clasic al comunei Cernica, precum si melodia "Ma gandesc la viata mea", sunt dedicate tuturor care nu au uitat de unde au plecat ! Probabil ca si pentru Sile a venit un moment in care

si-a dat seama ca, locul de unde se trage, este foarte important pentru a se intelege pe sine mai bine si si de asemenea pentru a-i intelege mai bine si pe ceilalti. Un proverb filipinez spune: "Cel ce uita de unde a plecat, nu va ajunge niciodata la destinatie". Altcineva spunea: "Mulţi pleacă şi ajung personalităţi prin diferite metropole. Şi în momentul în care uită de unde au plecat devin nimicuri. Căutăm să ne ridicăm cât mai sus, dar să ne uităm tot timpul spre ţărâna de unde am plecat, căci tot la ea şi-n ea vom ajunge". Chiar daca "unii au uitat de unde au plecat, să uite de unde au plecat", cei mai multi dintre noi, pastram locul copilariei intr-un sertaras special al sufletului si nu de putine ori, il deschidem ori de cate ori avem nevoie sa ne reincarcam "bateriile". Noi cei de la VoxCernica.ro ii uram succes in continuare, sa duca faima comunei Cernica cat mai departe si sa-si aduca aminte cat mai des de locul radacinilor sale, spre "incantarea" tuturor celor din Cernica.

locul-copilariei-

Comentarii   
Guest
0 # amintiriGuest 20-11-2014 16:53
Intradevar, locu unde am copilarit ramane special in sufletul nostru si ne atrage ca un magnet.
_______________________________

casa de pensii iasi
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea articolelor si comentariului revine autorului acestuia.


Stiați că, în Portal Vox Cernica:

1. Dacă vă veți abona sau daca veți da un like, veți fi notificat cand va fi publicat un nou articol ?

2. Daca doriti veti putea publica un articol, exprima o opinie, publica un anunț gratuit, incărca un video sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri ?
3. Puteți avea acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului, dacă vă inregistrați ca și utilizator.
4. Va puteți conecta cu alti membrii inregistrati si veți putea comunica pe chat sau veti putea trimite mesaje catre acestia ?
5. Va puteți modifica propriul profil de utilizator ?
6. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate. ?