Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Mereu am prezentat, pe parcursul anilor, știri de importanță locală. Unele comode, altele incomode. Atat cat s-a putut cu resursele pe care le detinem. 

Am prezentat, consecvent!, accidentele multiple la intrarea în județul nostru, în comuna noastră, în satul Tânganu, dinspre județul Călărași !

Le recapitulăm: 3 copii minori pur și simplu dezintegrați, o femeie bătrână trecută... dincolo, pancarda care informa intrarea în satul Tânganu, recte județul Ilfov... distrusă, un stâlp solid pentru curent electric (din apropierea imediată a stației de gaz) distrus... Portalul nostru a prezentat cu explicații și fotografii teribilul accident din urmă cu un an în care un autorturism care circula cu 180 km/oră și care a devenit, în dreptul fostului sediu al CAP Tânganu, un "morman de fiare vechi".

accident tanganu 2Atunci, ca și acum, nu ne facem propagandă prin a prezenta evenimente triste. Rolul nostru este acela de preveni, ajuta, educa pe concomunalii noștri. Dar să continuăm: un alt accident, fără victime omenești (produs la interesecția de la grădiniță cu șoseaua județeană), un altul ceva mai departe înspre biserică, prin care au fost distruși câțiva copaci de pe șosea și avariat, inclusiv autoturismul preotului din Tânganu, Constantin Popescu !! Ne oprim aici !

Locuitorii satului Tânganu au participat, cu mic cu mare, la trista despărțire de ultima victimă. O fetiță de doar 11 ani din Tânganu-Moară, care în zona centrală a satului Tânganu a fost pur și simplu, spulberată de un călărășean care (atenție !) circula cu 120 km pe oră în chiar centrul satului !!

Întrebarea oamenilor simpli din Tânganu : cine este de vină în acest incredibil lanț de accidente (4 mortale !) la intrarea în satul Tânganu, adică la intrarea în județul Ilfov ? Autoritățile își împart vina: unii spun că este șosea județeană și este de competența județului pentru a lua măsurile de rigoare, alții spun că și autoritățile locale trebuiau să le sesizeze pe cele județene despre gravele probleme care se produc la intrarea în județul Ilfov !

Așadar cine rezolvă această dureroasă problemă ? Și câte victime omenești (îndeobște copii, căci ei sunt cei mai expuși și care plătesc cu viața !) trebuie să se mai producă pentru a se lua o măsura simplă : cei care întră în județul Ilfov cu o viteză peste cea legală (50 km !) să li se ia carnetul ! Noi nu înțelegem ce este complicat ? (Vom reveni în portalul nostru cu această temă).

...în același timp, ca părinți, ca bunici, nu ne putem opri o lacrimă pentru cei 3 copii care au plecat... departe pe altarul zeului automobil.. Călărășean ...

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV