Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Duminica, 6-martie-2011, Eugen de la Cernica si taraful sau - (click si aici pentru mai multe detalii) au sustinut un spectacol la Caminul Cultural din Cernica. Acest spectacol a fost unul demonstrativ pentru a atrage copiii si tinerii din satele comunei Cernica la cursurile de muzica si dansuri populare care vor fi organizate de mastrul acordeonist Eugen Alexandru in perioada imediat urmatoare. Dupa cum se poate vedea in videoclipurile de mai sus, care sunt mai mult decat relevante, un numar mare de copii deja s-au inscris la cursurile de acordeon, tambal, contrabas, chitara, dansuri populare etc. Cursurile vor fi gratuite pentru cel putin o perioada de sase luni, perioada in care din cei multi "chemati", vor fi selectate doar acele talente cu real potential. Dupa spusele maestrului Eugen, acestia se vor selecta

 de fapt, "singuri" si din experienta proprie vor ramane doar cei care au cu adevarat "chemare" pentru un instrument sau altul. Pentru copii care nu au posibilitatea sa cumpere un instrument, Eugen a solicitat sprijinul primariei in vederea achizitionarii acestor instrumente. Acest sprijin a fost deja promis, vom vedea in perioada urmatoare daca promisiunea va fi tinuta. Spectacolul a fost transmis in direct si pe VoxCernica TV Live iar videoclipurile pot fi regasite si in arhiva video. Uram lui Eugen mult succes si speram ca astfel de initiative vor fi din ce in ce mai numeroase iar viata culturala a comunei Cernica va fi substantial imbunatatita in viitorul apropiat.Alaturi de Eugen Alexandru (acordeon) au mai "performat":

Gheorghita de la Bobesti - Vioara
Petre Dragomir - Tambal
Florin Alexandru- Tambal/Clape/Acordeon
Marian Lupu- Contrabas
Angheluta Cristian- Solist vocal

UPDATE: CERNICASII AU TALENT(E)-CLICK AICI Eugen de la Cernica. Cursuri muzica si dansuri populare.

Comentarii   
petrica
0 # eugen alexandrupetrica 05-11-2011 13:15
buna ziua as dori sa stiu daca tatal lui sile de la cernica este de etnie rroma...multume sc anticipat succes in continuare
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # NuAdministrator 05-11-2011 18:31
Nu...nu este de etnie rroma...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea articolelor si comentariului revine autorului acestuia.


Stiați că, în Portal Vox Cernica:

1. Dacă vă veți abona sau daca veți da un like, veți fi notificat cand va fi publicat un nou articol ?

2. Daca doriti veti putea publica un articol, exprima o opinie, publica un anunț gratuit, incărca un video sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri ?
3. Puteți avea acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului, dacă vă inregistrați ca și utilizator.
4. Va puteți conecta cu alti membrii inregistrati si veți putea comunica pe chat sau veti putea trimite mesaje catre acestia ?
5. Va puteți modifica propriul profil de utilizator ?
6. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate. ?