Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Comentarii   
alex
+1 # 111111111alex 17-03-2010 18:20
hai tanganu
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Vasile Bolboja
0 # CUVINTE DESPRE O SUPER PETRECERE-SPECT ACOLVasile Bolboja 18-03-2010 10:14
Petrecerea-spec tacol de la Pustnicu din acel decembrie 2002 care, iata!, devine tot mai indepartat, a fost, dupa parerea mea de participant la acel eveniment, cel mai frumos, mai spectatulos, mai sincer, mai prietenos din cate s-au organizat in comuna noastra in acest prim deceniu al mileniului trei... Scoaterea la lumina, prin portalul VOXCERNICA, a evenimentelor de referinta pentru comuna noastra este un gest de apreciat si salutat ca atare. Felicitari scormonitorilor prin ungherele istoriei vechi dar si...recente.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea articolelor si comentariului revine autorului acestuia.


Stiați că, în Portal Vox Cernica:

1. Dacă vă veți abona sau daca veți da un like, veți fi notificat cand va fi publicat un nou articol ?

2. Daca doriti veti putea publica un articol, exprima o opinie, publica un anunț gratuit, incărca un video sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri ?
3. Puteți avea acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului, dacă vă inregistrați ca și utilizator.
4. Va puteți conecta cu alti membrii inregistrati si veți putea comunica pe chat sau veti putea trimite mesaje catre acestia ?
5. Va puteți modifica propriul profil de utilizator ?
6. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate. ?