curcubeu
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Dupa o scurta ploicica de inceput de primavara, un curcubeu de-o frumusete rara a aparut "deasupra" comunei Cernica. In plenitudinea lui, acesta a durat aproape 5 minute dupa care a disparut incet, cu ultimele culori putand fi observate la orizontul sudic, spre Balaceanca. Fotografiile au fost facute pe 1 Aprilie 2010, orele 18:56 din satul Caldararu, curcubeul fiind observat ca avand capetele de pod la sud si nord. Cu siguranta acest curcubeu vazut de mutli dintre Dvs. nu poate fi decat de bun augur si daca mai sunt si alte fotografii sau videoclipuri va invit sa le trimiteti pentru a le publica.

 

 

curcubeu comuna cernicacurcubeu comuna cernica, 1 aprilie 2010, 18:56curcubeu comuna cernica, 1 aprilie 2010, 18:56image.png

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV