Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sâmbătă, 12 noiembrie 2011, pe cochetul teren din Cernica s-a consumat unul dintre derby-urile campionatului judeţului Ilfov, meciul dintre Progresul Cernica şi Corbeanca. Scor 1-0 pentru Progresul Cernica.

Meciul a început, aşa cum era şi firesc într-un derby, într-o nota de echilibru. Echilibru care s-a rupt, pe tabela de marcaj, la mijlocul primei reprize când, la un corner  executat de pe partea dreaptă, în sensul de atac al echipei din Cernica, la o învălmăşeală în careul mic, fundaşul stânga al echipei noastre, Salaman Cosmin a reluat,

fără speranţă pentru adversari, în poarta echipei lor.

Repriza a doua, trebuie să recunoaştem!, a fost dominată de echipa oaspete care în minutul 80 a ratat o ocazie rarisimă: din 8-9 metri un atacant a reluat puternic, puţin peste bară. Aşa cum am văzut în săptămâna ce a trecut şi în meciurile europene. Deci se întâmplă şi la case mai mari...

Să prezentăm şi echipa care a evoluat:

 Portar:        -   Vişan Dan

 Fundaşi      -   Ion Alexandru - Stanca Emil - Bivolaru Alexandru (c) - Salaman Cosmin

 Mijlocaşi     -   Tudose Adrian    - Croitoru Mihai - Grigore Valentin (Ursu  Mihai)  (Răducan Gabriel)

 Atacanţi     -    Sava Alexandru  -  Enciu Viorel     -  Mihai Adrian  (Mihalache Florin)

Antrenori    -    Gabriel  Răduţă  -  principal

                  -    Ionuţ     Adam    - secund

Aşadar echipa din Cernica, după 12 etape  (11 victorii şi un meci nul), s-a instalat  în postura de lider. Ultimul meci al turului se desfăşoară sâmbătă, 19 noiembrie 2011, la Bragadiru, dar poziţia de campioană de toamnă este acontată de echipa noastră.

Meciul s-a desfăşurat într-o ambianţă deosebită, pe  o frumoasă vreme de toamnă târzie, pe un gazon inpecabil, în prezenta a 250-300 de spectatori. Printre spectatori mulţi anonimi, iubitori de fotbal dar şi cunoscute personalităţi politice, sportive, culturale, educative  ale comunei noastre. Şi vizitatori care îndrăgesc comuna noastră şi sportivii ei.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV