Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

voxcernica tv liveÎn campionatul de fotbal al Ligii a 4-a a judeţului Ilfov, ACS Progresul Cernica a ajuns la etapa a 10-a unde îşi continuă traseul fotbalistic judeţean (aproape) fără greşeală. Să consemnăm şi ultimele 4 rezultate obţinute de echipa comunală reprezentativă:

              Voluntari  II              -     Progresul Cernica       1-4

              Progresul Cernica     -     Stefaneşti II               2-2

              Dragomireşti Vale    -     Progresul Cernica       1-2

              Progresul Cernica    -     Măgurele                    8-0

Rezultatele primelor 10 etape consemnează parcursul foarte bun al echipei noastre: 9 victorii şi un meci nul. Chiar dacă acesta s-a produs

 acasă, iubitorii fotbalului ştiu că asemenea fapte se întâmplă şi la case mai mari.

Intre timp echipa Progresul Cernica a disputat si un meci in Cupa României cu echipa din satul Pasărea unde valoarea superioară a echipei noastre şi-a spus cuvântul. Deci scorul ne-a fost favorabil cu 5-1.

 Să prezentăm şi programul ultimelor 3 etape ale turului acestei ediţii de campionat (2011/2012):

             Grădiştea                 -      Progresul Cernica       pe 5  noiembrie  ora 12.00

             Progresuil Cernica   -      Corbeanca                  pe 12 noiembrie ora 12.0

             Bragadiru                 -      Progresul Cernica       pe 19 noiembrie ora 12.00

Precizăm că ora oficială de începere a meciurilor este 12.00 iar în deschidere de la ora 10.00 se dispută meciul de juniori al aceloraşi echipe.

Pe 12 noiembrie de la ora 12.00  se dispută pe terenul din Cernica unul dintre derbiurile campionatului judeţean cu echipa din Corbeanca. Trebuie să participăm in număr cât mai mare pentru a sustine (civilizat!) echipa noastră. Noi cei de la Voxcernica.ro vom tine la curent pe vizitatori cu evoluţia echipei Progresul Cernica. Deocamdata, nu mai putem transmite in direct aceste meciuri datorita inexistentei (inca) a unei legaturi stabile la internet in zona stadioanelor din Cernica precum si a altori facilitati care sunt necesare unei transmisiuni civilizate si in bune conditii indiferent de vreme. 

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV