Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Turul ediţiei 2011-2012 a campionatului Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Ilfov s-a încheiat sâmbătă 19 noiembrie.  Ultimul meci al echipei Progresul Cernica s-a disputat la Bragadiru.  Rezultatul:

  1.       BRAGADIRU   -   PROGRESUL CERNICA   0-3

Aşadar o victorie la un scor de forfait în deplasare cu una dintre contracandidatele la şefia fotbalului judeţean. Golurile au fost marcate de: Bivolaru Alexandru, Mihalache Florin şi Enciu Andrei. 

Echipa Progresul Cernica a terminat turul campionatului pe locul I cu un avans

confortabil -  7 puncte – faţă de a doua clasată, echipa din Corbeanca. În continuare s-au situat echipele din Bragadiru (învinsa echipei noastre din ultima etapă) şi echipa din Dragomireşti. Să mai precizăm că şi juniorii echipei noastre s-au impus cu un scor... dublu: 6-0.

Dar sezonul fotbalistic de toamnă nu s-a încheiat urmând ca sâmbătă, 26 noiembrie, echipa noastră să mai dispute un meci în cadrul celei de a doua competiţii de amploare a fotbalului românesc, Cupa României.

Putem trage o concluzie: echipa reprezentativă a comunei noastre a avut o toamnă fotbalistică de excepţie: 12 victorii şi un meci nul. Este cazul să îi consemnăm pe realizatorii acestei performanţe de excepţie:

Portari:  Vişan Dan,  Badea Daniel

Jucători de câmp: Ion Alexandru, Stanca Emil, Bivolaru Alexandru (capitanul echipei), Salaman Cosmin, Chelaru Daniel, Grigore Valentin, Croitoru Mihai, Mihalache Florin, Răducan Gabriel, Nichifor Florian, Apostol Marian, Tudose Adrian, Ursu Mihai, Mihai Adrian, Enciu Andrei, Sava Alexandru, Zamfir Răzvan, Ghinea Alexandru, Colţatu Mihai, amintindu-i şi pe cei pe care accidentările i-au ţinut departe de gazon,  Sava Cătălin şi Nica Marian.

Antrenori:   GABRIEL  RADUŢĂ   - principal

                   IONUŢ      ADAM       - secund

Delegat:      IONEL      NICA

Antrenor la juniori este cunoscutul fost jucător de la ceea ce a fost cândva una dintre echipele de frunte ale fotbalului românesc... Progresul Bucuresti, IATAN.

Aşadar să consemnăm, cu satisfacţie, evoluţia de excepţie a echipei comunei noastre  în această toamnă fotbalistică, atât de zbuciumată în fotbalul românesc la vârful lui.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV