Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Concert

Astazi, 26 decembrie 2012, orele 11:00, la Biserica "Adormirea Maicii Domnului" din Balaceanca, a fost sustinut concertul "Colinde de Craciun", de catre corul de copii din cadrul scolii generale din Balaceanca (dirijat de profesoara de muzica a acestei scoli, D-na Oprea Gherghina) si corul de copii Sfantul Ierarh Antim si Sfantul Nicolae , de la Manastirea Antim Ivireanul, dirijat de domnisoara Olivia Nicoleta Pamfil . De asemenea, repertoriul din concert, a fost completat cu mai multe colinde, de catre Preot Diacon Mihail Buca , Protopsalt la Catedrala Patriarhala. Evenimentul a fost organizat la initiativa noului preot al parohiei din Balaceanca, Nicolae Gavrila, cu sprijinul parintelui Mihai Parlog. Cu ocazia acestui concert, a fost invitat si Mos Craciun si care binenteles ca a raspuns invitatiei, sosind  si cu aproximativ 150 de pachete pe care le-a impartit cu

darnicie copiilor, parintilor si batranilor aflati la biserica cu ocazia slujbei din a doua zi de Craciun si a acestui concert.La eveniment au mai participat si alte persoane printre care D-na Victorita Branzaru (adminsitrator pentru scolile din Cernica),  D-na Aura Istrate (ex-manager al spitalului din Balaceanca) precum si alte personalitati locale. Despre preotul Nicolae Gavrila o sa mai revenim cu detalii, tinand cont de faptul ca acest preot are in vedere organizarea unor actiuni la care sa participe cat mai multi copii din Balaceanca sau din celelalte sate din comuna Cernica. Pana atunci va invitam sa il vedeti in videoclipul de mai jos, dirijand corul biserici ortodoxe din Zaragoza, Spania unde a fost preot paroh inainte de venirea sa in parohia Balaceanca.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV