Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
carte poezie anca oprescu apa de ploaie album muzical walter dionisie jpg

Poeta Anca Oprescu (cadru didactic la Scoala Generala din Cernica) isi lanseaza volumul de versuri ''Apa de Ploaie'', insotit de albumul ''Apa de Ploaie'' al muzicianului Walter Dionisie, care a scris opt compozitii inspirate din poemele scriitoarei. Evenimentul va avea loc in Bucuresti pe 29 ianuarie 2012, intre orele 14:00-16:00 in Sala Coloanelor, de la etajul doi al Salii Palatului. Gazde, Lucian Catalin Iliescu, Director General al Salii Palatului, Corina Laura Nae, coordonatoarea proiectului Contempora. Echipa VoxCernica TV Live va incerca sa fie prezenta pentru a va tine la curent cu detalii privind desfasurarea acestui eveniment. Mai jos in "avanpremiera" puteti asculta melodiilede pe acest album. Pentru mai multe detalii despre Anca Oprescu si Walter Dionsie click aici.

21 grame Apa de ploaie Daca tu m-auzi Iarba e verde doar sub talpile goale Pretul corect Tu si eu, impreuna mereu Sunt calator

 

Comentarii   
Toboc Mihaela
+1 # Despre anca oprescu!Toboc Mihaela 03-04-2012 19:27
Nu imi vine sa cred Anca Oprecu este invatatoarea mea(cls.a IVa-A)tin minte ca a lipsit pe data de 29 ianuarie si am facut ore cu o alta invatatoare.Mul t noroc pe mai departe !!:)
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea articolelor si comentariului revine autorului acestuia.


Stiați că, în Portal Vox Cernica:

1. Dacă vă veți abona sau daca veți da un like, veți fi notificat cand va fi publicat un nou articol ?

2. Daca doriti veti putea publica un articol, exprima o opinie, publica un anunț gratuit, incărca un video sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri ?
3. Puteți avea acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului, dacă vă inregistrați ca și utilizator.
4. Va puteți conecta cu alti membrii inregistrati si veți putea comunica pe chat sau veti putea trimite mesaje catre acestia ?
5. Va puteți modifica propriul profil de utilizator ?
6. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate. ?