Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

vasile-bolboja-tanganuIn urma cu cateva zeci de ani a fost difuzat un excelent film politic american “Toti oamenii presedintelui”. Parafrazand celebrul film putem spune si noi ca alegerile locale 2012 din comuna Cernica au statornicit democratic, precum titlul de mai sus, ca toti alesii urbei noastre sa fie cei propusi si sustinuti de primar. Domnul primar Apostol Gelu se afla la al 4-lea mandat. Cifrele electorale realizate de dumnealui la alegerile din anul de gratie 2012 indica, fara echivoc, ca a obtinut cel mai bun rezultat comparativ cu precedentele 3 alegeri locale.

Sa intram in perimetrul sec si rece al cifrelor. In disputa pentru postul de primar a primit 3951 optiuni din cei 4609 care au votat. Al doilea clasat Dragnea Stefan din Fundeni (omul a locuit si locuieste in satul invecinat; are acolo casa, familie si... vecini) a primit din partea generosilor alegatori cernicasi 451 de voturi iar localnicul Alexandru Mărăcinică ceva mai mult de

... jumatate, adica 243. Procentul realizat de domnul Apostol Gelu este de 85,72% printre cele mai ridicate din Ilfov. Daca adaugam ca fundeneanul a fost un candidat de circumstanta rezulta ca practic “opozitia”... a insumat modesta cifra de ... 243. voturi.

La capitolul “consilieri locali” succesul echipei domnului primar este fara precedent: a castigat toate cele 17 mandate de consilieri. Sa detaliem: USL a castigat 13 posturi, PDL fostul partid al domnului primar până in ziua de 27 aprilie 2012, doua posturi iar partidul de circumstanta al fundeneanului alte doua posturi. In campania electorala in ziua de 4 iunie la Tanganu, domnul primar a subliniat insistent ca practic, Se poate spune ca, in urbea noastra a desfiintat luptele dintre partide aducandu-le sub obladuirea dumnealui “pentru binele comunei”. Ceea ce a si realizat. La capitolul consilieri locali opozitia (daca se mai poate vorbi de asa ceva in comuna noastra) a “marcat” prin PRM, 157 voturi si prin cel care semneaza aceste randuri, 134 si un semnificativ 0 (zero) la capitolul consilieri locali.. Statistic 291 voturi din cele 4.508 valabil exprimate deci un procent de .. 6,46%

Aceasta este realitatea consemnata de alegerile locale din 10 iunie 2012 in comuna Cernica si noi cei de la Voxernica in numele unei deontologii profesionale, civice si morale le consemnam ca atare. Asteptam comentariile celor interesati de fenomenul electoral petrecut aici sub ochii nostri. Si cu contributia directa, uneori chiar fatisa!, a unora dintre cei care ne-au criticat vehement, injurios, tendentios (unii chiar vulgar) sub masca ... atotprotectoare a anonimatului si profitand de libertatea de exprimare oferita generos de Voxcernica..

Alte articole pe aceasi tema:

Rezultate (finale) alegeri locale comuna Cernica 2012.

Partid Unic la Cernica. Primarul PDL Gelu Apostol a trecut la (PSD) USL.

Comentarii   
Ratoiu
0 # Cernica noastraRatoiu 27-06-2012 14:28
Mi-e scarba! Predomina curvele si lasii in comuna asta. Isi merita soarta. Sunt pe cale de disparitie oamenii buni. Mai bine zis se transforma sau se adapteaza la mizeriile astora de au recastigat conducerea comunei. Ar trebui sa aiba dreptul doar la doua mandate. Si asta se intampla in multe locuri din tara asta. Sa speram ca viitorul va fi unul mai bun.
Multumiri si felicitari celor care se mai zbat sa redea realitatea, stiind ca nu au sorti de izbanda. Pentru ca multi nu au ochi sa vada, ci doar sa se orienteze in spatiu. Pe curand!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV