Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În perioada 7 – 17 iulie 2023 Universitatea Adventus din Cernica organizează sesiunea de admitere la programele de studii de licență și programul de master în pedagogie. Înscrierile, susținerea examenelor și afișarea rezultatelor pentru cele trei specializări din oferta educațională se vor desfășura după următorul program:

Teologie Adventistă Pastorală, 30 de locuri:

Înscrieri: 7 – 17 iulie (zile lucrătoare)
Interviu și examene:Ma, 18 – Mi, 19 iulie
Afişarea rezultatelor: 18-19 iulie
Depunerea eventualelor contestații: 19-20 iulie, orele 8:00-12:00
Afişarea rezultatelor, după contestații: 21 iulie
Confirmarea locului*): 26 iulie – 30 iulie
Afișarea listelor de admitere, după confirmarea locului: 31 iulie

 
Asistență Socială, 30 de locuri:

Înscrieri: 7 – 17 iulie (zile lucrătoare)
Interviu:J, 20 iulie, începând cu ora 10:00
Afișarea rezultatelor: 20 iulie
Confirmarea locului*): 21 iulie – 28 iulie
Afișare liste admitere, după confirmare: 31 iulie

 
Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, 30 de locuri:

Înscrieri: 7 – 17 iulie (zile lucrătoare)
Interviu:Mi, 19 iulie, ora 14:00
Afişarea rezultatelor: 20 iulie
Confirmarea locului*): 21 iulie – 28 iulie
Afișarea liste admitere, după confirmare: 31 iulie

 
Master: Inovație în educație și responsabilitate socială, 30 de locuri:

Înscrieri: 7 – 17 iulie (zile lucrătoare)
Interviu:Mi, 18 iulie, ora 14:00
Afişarea rezultatelor: 19 iulie
Confirmarea locului*): 20 iulie – 28 iulie
Afișarea liste admitere, după confirmare: 31 iulie

 
În urma evaluării periodice Consiliul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), a hotărât în 27.01.2022 menținerea acreditării Universității Adventus cu calificativul Încredere pentru următorii cinci ani.

La concursul de admitere pentru programul de master se pot înscrie absolvenți cu diplomă de licență sau diploma echivalentă cu aceasta, din orice domeniu. În cazul în care numărul de candidați depășește cifra de școlarizare, programul IERS fiind un masterat profesional, prioritate în selecția candidaților la admitere o vor avea absolvenții programelor de licență din aceeași ramură de științe din care face parte programul de studii universitare de masterat (Psihologie și științe comportamentale) și cadrele didactice active în învățământul preuniversitar.
La admitere pot candida si cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor aparținând Spațiului Economic European și ai Confederației Elvețiene, în aceleași condiții prevăzute de lege pentru cetățenii români, inclusiv în ceea ce privește taxele de școlarizare

Tot ce aveți nevoie să știți despre dosarul de înscriere, forma de învățământ, durata studiilor, precum și alte informații despre sesiunea de admitere din această vară puteți găsi la adresa de internet www.uadventus.ro/admitere și la numerele de telefon (fix) 021 369 53 50 sau (mobil) 0744 68 51 23.

  • Confirmarea locului presupune achitarea primei rate din taxa de studii, în cuantum de 50% din taxa de studii, și transmiterea confirmării plății către secretariatul Universității Adventus din Cernica.
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV