Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

campie

Odata cu saltul de la agricultura socialista la cea neocapitalista in peisajul tanganean au aparut niste lucrari "specifice"  santuri de diferite adancimi si latimi, parca desenate dupa un proiect futurist.

Sa fie o copie  ultramoderna mioritica a desenelor de provenienta (se zice) extraterestra din America de   Sud? Sau a celor din mai apropiata Anglie, de la Stonehenge? Sa fie transee? Or fi fost "teleportate" razboaiele din Afganistan si Irak pe pasnicele meleaguri ilfovene? O cercetare mai atenta ne dezvaluie misterul: niste intreprinzatori post-decembristi au sapat manual pentru a recupera metalul din tevile care, candva, formau un paienjenis subteran pentru irigat. S-a aplicat binecunoscutul principiu romanesc: "Doi incarca, doi descarca, merge treaba ce te bagi!". Ieri am construit sisteme de irigatii, azi scormonim dupa ele. Din aceste "incarcari/descarcari" inaintam, cu drag, cu avant, cu viteza...spre agricultura UE...Capitalismul romanesc este pe drumul cel bun: vom avea o economie de piata functionala in care "nimic nu se pierde, nimic nu se castiga ci totul (doar) se transfera".  Din proprietatea tuturor in cea a unora...

Comentarii   
Guest
0 # Nu imi placeGuest 16-10-2010 23:57
e foarte urat :evil: :sad::sad:[color=lime] :sad:[/color]
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea articolelor si comentariului revine autorului acestuia.


Stiați că, în Portal Vox Cernica:

1. Dacă vă veți abona sau daca veți da un like, veți fi notificat cand va fi publicat un nou articol ?

2. Daca doriti veti putea publica un articol, exprima o opinie, publica un anunț gratuit, incărca un video sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri ?
3. Puteți avea acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului, dacă vă inregistrați ca și utilizator.
4. Va puteți conecta cu alti membrii inregistrati si veți putea comunica pe chat sau veti putea trimite mesaje catre acestia ?
5. Va puteți modifica propriul profil de utilizator ?
6. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate. ?