Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

ziua barbatului tanganuCei drept micul meu reportaj este postat cam tirziu, totusi faptul merita consemnat pentru ca acest eveniment a avut loc in ciuda vremii ploioase si a temperaturii scazute. Cu mult entuziasm evenimentul "Ziua barbatului" din 5-mai-2011, a fost sarbatorit si in satul Tanganu, intr-un garaj de pe strada Vlad Tepes (pe vale in garaj la INGI)) intr-un cadru restrins, cu gratarel vin si tuica. Sarbatoarea a fost interesanta prin faptul ca este al treilea an consecutiv de buna organizare a unor oameni care cred cu adevarat in aceasta zi. Daca ar fi sa "punctam" unul dintre barbatii organizatori, desi nu locuieste pe aceasta strada vesela ar fi Vasile (zis Iepure), iar ca participanti: NEA INGI, NEA FLOREA(CAIE), NEA NICU (FIS), NEA DUDU (SDUP), GOGUTA (BANU), NEA PLEASCATE (PLEAU), NEA DUDU (LU TUICA), NEA FLOREA (LU PARVU), NEA DUDU (CARAU), NEA GEOGE, VICTOR (CONDAN) si alti. Speram ca in anii urmatori acest eveniment sa fie sarbatorit si de alti vasnici barbati, din alte sate ale comunei. Sa speram ca urmatoarea editie nu va mai fi ploioasa si vor fi mai multi participanti , organizare buna, entuziasm, voie buna, muzica si multa socializare. Succes pe mai departe.

Comentarii   
Vasile Bolboja
0 # Bun venit, Barbatilor !Vasile Bolboja 18-05-2011 14:00
Bun venit Barbatilor in spatiul generos al portalului Voxcernica !
Bun venit printre "contribuitori" ... cu scrisul si prietenului nostru si al portalului Voxcernica, Gigi Florea !
Reportajul dumnealui este alert, concret, plin de informatii clare despre concomunali/con sateni cat se poate de reali. Altminteri sunt prietenii nostri de toate zilele...
Asteptam si alte reportaje tot atat de autentice...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea articolelor si comentariului revine autorului acestuia.


Stiați că, în Portal Vox Cernica:

1. Dacă vă veți abona sau daca veți da un like, veți fi notificat cand va fi publicat un nou articol ?

2. Daca doriti veti putea publica un articol, exprima o opinie, publica un anunț gratuit, incărca un video sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri ?
3. Puteți avea acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului, dacă vă inregistrați ca și utilizator.
4. Va puteți conecta cu alti membrii inregistrati si veți putea comunica pe chat sau veti putea trimite mesaje catre acestia ?
5. Va puteți modifica propriul profil de utilizator ?
6. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate. ?