Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

slujba hramul sfantului ioan rusul spital eftimie diamandescu balaceancaIeri, 27 mai 2010, Spitalul de Psihiatrie " Eftimie Diamandescu" Balaceanca a sarbatorit praznuirea hramului Sfantului Ioan Rusul, ocrotitorul capelei  spitalului.Slujba a fost savarsita de Preacuviosul parinte Calinic de la Manastirea Tiganesti impreuna cu un sobor de maicute, fostul Protoiereu Popa Stefan, parintele Gavrila Nicolae de la Biserica Sfantul Nicolae din Bucuresti si preotii spitalului,  Emilian Roman si Gelu Georgescu. La eveniment au participat reprezentanti ai Consiliului Judetean Ilfov, ai Directiei  de Sanatate Publica a Judetului Ilfov, precum si domnul Ciotoran Nicolae, locuitor al satului Balaceanca si istoric pasionat, persoana care a luptat foarte mult pentru ca spitalul sa poarte numele ctitorului Eftimie Diamandescu. Au mai participat, reprezentanti ai pacientilor, pacienti, locuitori ai comunei Cernica, prieteni, precum si salariati ai unitatii. Pentru mai multe imagini de la eveniment click: http://www.eftimiediamandescu.ro/.

Actualizare: In cazul in care link-ul de mai sus nu functioneaza, ne pare rau dar inseamna ca spitalul inca nu a reusit sa-si reconstruiasca site-ul. In anul 2010, la cererea conducerii spitalului de psihiatrie Balaceanca, voluntarii portalului VoxCernica au construit un site pentru spitalul Balaceanca, dar, dupa schimbarea conducerii, din motive necunoscute acest site a fost pus off-line. Pentru cei care au nevoie de adresa, mai jos ultimele detalii pe care le detinem:

 

Spitalul de Psihiatrie “Eftimie Diamandescu”

Adresa: Comuna Cernica, sat Balaceanca, Soseaua Garii Nr. 56

Telefon: 021/3807417

Fax: 021/3693817

E-mail: secretariat @ eftimiediamandescu.ro

Modalitati Acces:

De la Cora Pantelimon – Maxi-Taxi nr 410

Telefoane sectii:

Garda: 0769026070

Sectia 1: 0769026071

Sectia 2: 0769026072

Sectia 3: 0769026073

Sectia 4: 0769026074

 

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV