Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

poveste de craciun-spectacol balaceanca-20-12-2011poveste de craciun spectacol balaceanca 20-12-11Astazi 20 decembrie 2011, la Caminul Cultural din Balaceanca a avut loc spectacolul "Poveste de Craciun" realizat de Trupa de teatru "Cristi Toma" in colaborare cu Consiliul local al Primariei Cernica. Aproximativ 1.100 de copii din satele comunei Cernica au fost prezenti langa si pe scena caminului cultural pentru a asista la venirea lui Mos Craciun si pentru a afla cu ce probleme s-a confruntat Mosul ca sa ajunga si in comuna Cernica. Multe dintre acestea

se pare s-au datorat vremii nefavorabile si de asemenea Spiridusului si a celor trei reni ai sai care, dupa cum veti putea vedea in acest spectacol, numai de tras la sanie nu le ardea. Parinti, gradinari si scolari, educatori si invatatori s-au distrat copios la acest spectacol chiar daca, datorita timpului scurt si personalului insuficient al Mosului, numarul mare de cadouri pe care le-a pregatit Mosul nu au fost aduse cu aceasta ocazie, ci vor fi "livrate" in zilele urmatoare, la scolile generale din satul fiecarui copil. Pentru galeria foto click aici .

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV