Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Avem placerea sa va prezentam o fotografie cu o parte din invatorii si profesorii Scolii din Caldararu-Cernica, care au profesat pana in anii 90-95. Ii recunoasteti ?! Daca da, va rugam sa scrieti numele lor in rubrica de comentarii.

Foto 1 - Rândul de sus:Prof. Victor Vlad- sport, Prof Nicolae Andrei, ("Partzica")-geografie și istorie, Prof.Constantinescu-engleza, franceza și muzică. Rândul de migrare: D-na Prof. Topor Nadia - mate și fizica, D-na Inv. Viorica, D-na Inv. Ana, D-na Directoare Stefan Domnița- română, D-na Inv. Lili, D-na Safta- română, D-na Ina- chimie, anatomie și D-na Geta educatoare la grădiniță.

Foto 2 -  D-na Directoare Stefan Domnița- română,

invatatori si profesori scoala caldararu cernicaDirectoare scoala Caldararu - Domnita Stefan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, anuntam pe aceasta cale ca dorim sa publicam mai multe albume de fotografii cu invatatorii, profesorii si scolari din generatia trecuta, care au activat in scolile din satele comunei Cernica.

In acest sens va rugam sa ne trimiteti pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. fotografiile Dvs. cu numele celor din fotografii si de asemenea puteti descrie orice amintiri ale Dvs. legate de viata de fost scolar in comuna Cernica.

 

Comentarii   
Dorin
+2 # AmintiriDorin 02-03-2015 18:49
Ma bucur nespun vazand aceasta fotografie. Am sa incerc sa identific personajele.Ran dul de migrare, de la stanga: Necunoscuta, inv Popescu Viorica, nu cunosc, dir Domnita Stefan, nu cunosc, prof limba romana Safta, nu cunosc, educator Andrei X (sotia lu'' Partzica.Randul de sus"prof sport Vlad, prof istorie si geografie Andrei Nicolae (Partzica), prof limbi straine Constantinescu P
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Gore
+1 # TinerețeGore 29-03-2015 22:41
Rândul de sus:Prof.Vlad-s port, Prof.,, Partzica"-geogr afie și istorie, Prof.Constantin escu-engleza, franceza și muzică. Rândul de migrare:D-na Prof.Topor Nadia-mate și fizica, D-na Inv.Viorica, D-na Inv.Ana, D-na Directoare Stefan Domnița- română, D-na Inv.Lili, D-naSafta- română, D-na Ina- chimie, anatomie și D-na Geta educatoare la grădiniță.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV