Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

alegeri-locale-2012-candidati-primaria-comuna-cernica-banner2

Portalul VoxCernica inaugureaza o pagina speciala (click aici) dedicata alegerilor locale din Cernica care vor avea loc in data de 10 iunie 2012. In aceasta rubrica, vom incerca sa va tinem la curent cu toate informatiile legate de aceste alegeri si de procesul electoral, informatii credem noi importante, pentru ca de aceste alegeri va depinde si viitorul fiecaruia dintre locuitorii comunei Cernica. De asemenea, vom incerca sa vii prezentam pe fiecare dintre candidatii la functia de primar sau consilier al Primariei Cernica. In masura in care va fi posibil vom realiza anumite emisiuni specifice transmise in direct sau in reluare. Candidatii care doresc isi pot trimite CV-ul catre noi pentru a fi prezentat si electoratului din Cernica la momentul campaniei electorale. Asteptam ideile si sugestiile Dvs. cu privire la aceasta rubrica si de asemenea va rugam sa ne trimiteti sesizarile, intrebarile si problemele cu care va confruntati si pentru care doriti raspunsuri sau dezbateri de la sau cu acesti candidati.

A se citi si

Partid Unic la Cernica. Primarul PDL Gelu Apostol a trecut la (PSD) USL.

Rezultate (finale) alegeri locale comuna Cernica 2012

Articole asemanatoare

Notificare comentarii

Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.

Administrator
rubrica
idea unei rubrici separate pentru aceste alegeri nu este "meritul" meu ci a venit ca o sugestie din partea unui vizitator. Ca de altfel si alte idei pentru multe alte rubrici. Eu personal, asa cum spuneam acum vreo doi ani, as fi preferat ca subiectul politica sa fie inexistent in portal. Dar acest subiect se pare ca este foarte interesant pentru multi din acesti vizitatori si nu am facut decat sa ne conformam la sugestiile Dvs. In legatura cu D-l Bolboja, ca orice alt utilizator/vizitator, daca doreste sa candideze la functia de primar (ceea ce eu personal nu cred) poate sa o faca si ii uram succes ! Ii asteptam CV-ul. In legatura cu reclama...cei mai buni "agenti de publicitate" sunteti tot Dvs. vizitatorii. Daca va place "marfa" o veti recomanda. Daca nu, mai ne...pregatim... sad Oricum...dupa cum mai spuneam, mai demult, pentru portal e foarte important ca aceasta "marfa" sa fie produsa de vizitatori si echipa de contributori/voluntari sa creasca...spre beneficiul tuturor...ah si sa nu uit...interesant numele de "tabarles"...si semnificatia lui intr-o anumita limba cel putin romantica
0
paunita
Felicitari
Sesizati A.N.I. ca la declaratiile de avere la primaria Cernica, pagina este in reconstructie. Nu e normal sa nu stie oamenii de domeniile primarului si acolitilor sai. Este in ilegalitate.
0
Tabarles
Felicitari
Bravo dl. Lilian! Asteptam cu deosebit interes aceasta rubrica. Sper sa gasim mai mult timp sa alocam acestei sectiuni. Eu mi-as dori ca dl. Bolboja Vasile sa candideze de data aceasta la functia de primar, ca independent si-l asigur eu, ca-l vor vota si oamenii primarului Apostol Gelu. Nu garantez pt. cei din partea d-nei Petra... ca ei pricep mai greu. Faceti mai multa reclama site-ului. Doamne ajuta!
0

Vox Cernica TV