Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

vasile-bolboja-tanganuÎncă de la apariţia sa VoxCernica işi propusese "să nu facă politică". S-a axat pe istorie locala (graţie colaborării de excepţie cu d-l Nicu Ciotoran), stiri, probleme sociale, sport, spectacole muzicale, personalităţi locale, povestiri sentimentale şi multe altele. Dar anumite fenomene negative din comuna noastră nu pot fi evitate la infinit si multe din ele tin de factorul politic. Daca am continua sa evitam subiectul politic, ar inseamna să nu ne facem datoria pe care ne-am asumat-o si anume, de a pune la dispozitia locuitorilor din comuna Cernica, un mijloc de comunicare si de exprimare pentru toti, inclusiv pentru cei care  doresc sa discute si aspectele politice din comuna noastra. Am fost  consilier comunal între anii 2004-2008. Pe timpul mandatului meu am făcut puţine. Adică ceva... Pe timpuri exista o anecdotă care a făcut istorie: care este diferenţa dintre un dolar şi o rublă?

Răspuns corect: un dolar. Parafrazând istorica anecdotă ne întrebăm şi vă întrebăm: care este diferenta dintre “ceva”  şi... “nimic”. Răspuns corect: “ceva”. Au trecut doi ani şi jumătate de când nu mai sunt consilier şi îmi cer scuze faţă de alegătorii mei că am reuşit atât de puţin... Adică acel infim... “ceva”. Cu toată străduinţa mea trebuie să recunosc că atâta am putut. Şi alegătorii mei din anul 2004 m-au sancţionat. Deşi am figurat pe o lista electorală (a pensionarilor) în anul 2008 am fost pur si simplu... spulberat. Sunt un democrat convins. Una dintre calităţile unui democrat este să respecte cu sfinţenie opţiunile (fie şi politice) ale colectivităţii din care face parte. Eu le-am respectat. În locul meu trebuiau să apară consilieri locali care să facă mai mult decât mine... Adică mai mult decat infimele mele realizări sub modestul generic: “ceva”...Au trecut doi ani si jumatate de la alegerile locale iar eu m-am alăturat (şi îndrăgostit!) de vizitatorii portalului voxcernica.ro. În drumurile mele comunale pentru a vă asigura pe dvs, stimaţi vizitatori informaţii concrete,  oportune, realiste am pus – câteodată – 2 întrebări banale:

1.  Ştiţi care sunt consilierii locali ai comunei Cernica?

2. Ştiţi care sunt consilierii din Tânganu care reprezintă satul în consiliul comunei Cernica?. Rezultatul este stupefiant: NICI UNUL DINTRE CEI ÎNTREBAŢI NU AU RĂSPUNS CORECT. Mai mult: majoritatea nu au fost capabilă să ne indice un singur nume consilier care-i reprezintă...  Se nasc cel puţin două întrebări:

1. Pe cine aţi votat dumneavoastră stimaţi electori ai comunei Cernica? Chiar nu v-aţi uitat pe buletinul vot sa vedeţi numele celor la care să apelaţi în caz de necesităţi obşteşti?

2. Unde sunteţi Dvs stimaţi consilieri locali? De ce nu apăreţi în faţa alegătorilor, aşa cum cere legea să le explicaţi ceea ce se hotărăşte în sedinţele Consiliului local, să le culegeţi doleanţele, eventual să le rezolvaţi în cadrul  sedinţelor sau a discuţiilor individuale cu factorii de conducere administrativă a comunei ?

... In timpul acesta la poarta mea se perindă oameni sărmani cu diferite  probleme: privind pensiile (chiar sunt implicat într-un microcolectiv de intelectuali care  rezolvă problemele consătenilor nostri pensionari), sfaturi şi acte pentru procese de tot felul, pentru impozite, abuzuri administrative, divorţuri, încasarea ajutorului în caz de deces, nefuncţionarea TV prin cablu, iluminatului public, etc. O tânără din Tânganu-Moară mi-a reproşat, pe un ton agresiv (ştia ea că eu sunt consilier, deşi atunci când am întrebat-o pe cine a votat a intrat într-o penibilă încurcătură) de ce autobuzul care transporta şcolari nu ajunge şi în cătunul său! Nu mai înşir solicitările şi reproşurile care mi se adresează mie în calitate de... fost consilier local. Şi atunci ne întrebăm şi întrebăm: unde sunt consilierii locali ?

De aceea, cu ceva timp in urma ne-am propus sa va prezentam consilierii locali ai comunei Cernica in emisiuni in direct realizate de VoxCernica TV Live. Pana acum am prezentat in cadrul emisiunii "Poiana lui Iocan" pe trei dintre ei si anume pe Tudor Branzaru (PDL), Chirita Petre (PDL) si Cornel Arghir (PSD), toti din Caldararu, de la care am aflat lucruri extrem de interesante si cu care vom discuta in continuare. In curand ii vom invita succesiv si pe restul din cei 15 consilieri ai comunei Cernica să se prezinte, să ne prezinte realizările dumnealor şi toate celelalte ce ţin de activitatea unui ales al comunităţii. Până atunci ne vom documenta şi vom incerca sa vii prezentam cat mai curand, "cu sau fără voia lor". Speram ca si dansii sa raspunda invitatiilor noastre pe care le vom face in curand...

Comentarii   
ali baba
+1 # comentariuali baba 18-01-2011 20:41
Cred ca sunt unde au fost si pana acum cei de dinainte. La noi Consiliul Local este cum a fost si Marea Adunare Nationala.
Avea putere zero. Nea Nicu si tanti Nuti erau cei care luau hotarari. Aici le ia "Nasu" la toti mafiotii. Sa traiti bine!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Vox Populi
0 # LamuririVox Populi 20-01-2011 09:56
Am inteles din articol, ca ati fost consilier in perioada 2004-2008 va rog sa ne informati despre proiectele realizate de dumneavoastra,a celea putine, si ce proiecte ati vrut sa demarati dar nu ati putut si de ce.

Va multumim.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
0 # consilieri localianonymous romania 20-04-2012 17:33
consilieri locali sunt sagetile primarului,prim aria cernica actioneaza ca un clan interlop. #ANTISEC
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
0 # gelu apostolanonymous romania 20-04-2012 17:39
vom hack-ui site-ul primariei si conturile de orice natura ale primarului daca afacerile lui cu Nicolae Constantin nu vor inceta,noi stim tot,noi nu uitam,noi nu iertam,suntem Anonymous
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
+1 # apostol geluanonymous romania 20-04-2012 17:51
Dle primar Apostol Gelu.Acesta este primul nostru anunt,lasam o perioada sa va puteti corecta si va rugam sa fiti pe deplin transparent fata de comunitatea pe care o conduce-ti dictatorial de atatia ani.Cu respect va spunem ca urmatoarea noastra interventie va fi in detrimentul dvs.vom interveni cu un atac DDoS asupra turor institutiilor locale/primarie ,politie,posta inclusiv toate conturile dvs.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # buna ziuaAdministrator 20-04-2012 17:55
nu stiu cine sunteti...dar dupa cum puteti vedea ..portalul acesta nu este al primariei...asa ...ca nu stiu de ce a trebuit sa...il "deranjati"...p entru ca vad ca deja sunt probleme...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
0 # Anonymousanonymous romania 20-04-2012 18:26
ve-ti vedea cine suntem,in curand,asteptat i-ne,vom veni. Aceasta pagina e o sursa de informare si pentru dl primar.curand vom ataca si aceasta pagina daca campania nesimtita facuta dl-ui G.Apostol va continua.cu respect!suntem Anonymous!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
V Bolboja
0 # Voxcernica, partizanat politic?!V Bolboja 20-04-2012 19:26
Ca autior al articolului unde apar comentariile vizitatorului nostru Anonymous sunt surprins de acuzele aduse portalului Voxcernica pentru o asa-zisa propaganda pro-putere locala! Am citit si recitit articolul scris in urma cu peste un an si este virulent impotriva actualei puteri locale! Ma asteptam sa fim acuzati de putere ca o denigram si nu cei ... anti-putere locala! Dar libertatea exprimare exista. Mai ales in portalul Voxcenica. Chiar daca noi cei care ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte, cat mai multe si cat mai departe de partizanatul politic suntem, cateodata dezamagiti de interpretarea efortului nostru. Dar nu-i nimic mergem inainte...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
0 # propunereanonymous romania 20-04-2012 19:59
Atunci noi va rugam sa spuneti cititor paginii tot ce se intampla in perimetrul Comunei Cernica.Afaceri le dubioase ale dl-ui G.Apostol si ale "asociatilor"ac estuia printre care si interlopul Nicu Grasu.vad aici denigrearea unui candidat al unui partid(PSD)*NOT A noi nu sustinem niciun partid,suntem apolitici*#.lib ertatea de exprimare pe aceasta pag.am sesizat-o,noi ne refeream in general la ideea de libertate in Romania.inteleg em ca nu aveti profesionalism gazetaresc,dar va rugam sustineti si informati oamenii de rand,pentru asta a fost facuta presa,sa lucreze in interesul oamenilor si pentru informarea corecta a lor.Nu vrem sa credem ca va este frica de puterea locala si clanul Nicu Grasu,va propunem sa faceti publice listele tuturor candidatilor si consilierilor inclusiv declaratiile de avere.va multumim.Anonym ous
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
0 # proiectul nostruanonymous romania 20-04-2012 20:34
Dle Vasile Bolboja,in data de 4.iunie.2012 pe pagina dvs se vor afisa numai mesajele noastre,ne pare rau pentru asta si va promitem ca in 48 de ore vom elibera din nou aceasta pagina.Avem documente extrase din site-ul primariei Cernica si din conturile domnului Apostol Gelu extrase azi si este strict necesar sa le facem publice,vom prelua si alte pagin de pe raza Judetului Ilfov pentru a posta mesajele noastre,apoi vor urma rand pe rand toate primariile din acest judet.va multumim pentru intelegere,cu respect Anonymous!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Zolderz
-1 # proiectul vostruZolderz 21-04-2012 00:01
Am si eu cateva intrebari pentru voi.

De cand va intereseaza pe voi primarii comunelor?
Ce treaba are acest portal de prezentare al comunei cu primarul?
Inainte sa "hack-uiti" acest site v-ati documentat putin inainte sa vedeti cine este in spatele site-ului si daca are vreo legatura cu politica?
Cum ati "aflat" voi despre G.Apostol, Nicu Grasu si de cine mai stiti voi cred ca puteati afla si despre admin.Dar sa inteleg ca nu v-a spus nimeni despre el.
V-ati ales prost "target-ul", sa vorbesc in limba voastra.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
+1 # Raspuns preliminarAdministrator 21-04-2012 12:40
Din cauza dificultatilor tehnice intampinate vom reveni in curand cu un raspuns detaliat la aceste comentarii, (in cadrul unui articol), si care va reflecta punctul de vedere al portalului VoxCernica. Pana la rezolvarea problemelor tehnice, din pacate, portalul VoxCernica nu poate fi vizualizat in varianta mobila. Ne cerem scuze vizitatorilor pentru aceste probleme.

Va multumim pentru atentia acordata !
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
0 # black-out #ANTISECanonymous romania 22-04-2012 00:03
dle administrator :x,nu dvs sunteti interesul nostru,nu numai acest portal il vom prelua pentru ceea ce va urma sa dezvaluim,nu este vorba numai de Apostol Gelu,pe listele noastre sunt toti primarii din toate localitatile tarii,nu dam detalii,nu explicam,nu acum. we are legion,we dont forget,we dont forgive,we are Anonymou,we see you!!!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
0 # #antisec retragereanonymous romania 22-04-2012 11:11
Dle administrator.v izualizand mai atent acest portal am constatat ca nu aveti apartenenta politica.Ne cerem scuze oficial pentru neintelegerile create si anuntam oficial retragerea preluarii acestui portal.Dorim ca prin aceasta sa intelegeti ca nu suntem "baietii rai"asa cum ne prezinta mass-media si presa scrisa.noi intervenim acolo unde exista CORUPTIE,MANIPU LARE,POLITICA INCORECT GESTIONATA SI IMPUSA,MINCIUNA ,SANTAJ POLITIC,ABUZ DE PUTERE ETC. Va multumim,cu respect Anonymous Romania www.anonymousromania.com
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
0 # provocareanonymous romania 22-04-2012 19:21
Din cate vedem dl Bolboja a fost consilier local in perioada 2004-2008,ar putea dezvalui multe nereguli,nu cele de fatada,dedesupt urile "afacerilor"dl- ui A.Gelu,nu acuzam de nimic dar facem aceasta propunere dl-ui V.Bolboja,asta daca n-a fost cumva si dumnealui implicat....ine vitabil zic,nu poti sta langa A.Gelu fara sa te supui regulilor acestuia.dle Bolboja,va rugam sa dati curs cererii noastre si sa faceti cunoscut tot ce stiti si fara sa omiteti nimic,altfel acuzatiile noastre vor fi considerate reale.va multumim.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
0 # gazetarie...zer oanonymous romania 23-04-2012 16:09
inchideti portalul,e zero!e zero pentru ca voi sunteti zero ca gazetari.raspun deti doar la intrebarile care va comvin,asta da gazetarie.nu aveti apartenenta politica dar o sustineti prin omitere,de teama poate.jalnic
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
crispat
0 # Gazetăriecrispat 23-04-2012 18:23
N-a zis nimeni că aspirăm măcar să fim gazetari -- e o breaslă prea pătată, prea plină de mercenari şi prea aservită manipulărilor de tot felul. Dumneavoastră aţi vrea să spunem tot ce (eventual) ştim? Păi dacă nu avem nici măcar acoperirea anonimatului, ca dumneavoastră, şi nici protecţia unui statut de gazetari şi a unor resurse financiare pentru procese interminabile, credeţi că ne-am putea permite să publicăm, chiar şi cu dovezi imbatabile, lucruri care în ţara noastră se sparg de obicei în capetele celor fără putere? Nu credeţi că acuzaţi fără măcar a încerca să vă puneţi în pielea altora? De altfel, spuneţi că aveţi informaţii, dovezi, dar ce faceţi cu ele? Le afişaţi pe portaluri ce nu vă aparţin, în loc să "puneţi justiţia în mişcare", reproşând unor oameni pe care nu-i cunoaşteţi că nu spun tot ce ştiu despre Gelu Apostol? Ciudat! Poate reuşiţi să o puneţi, că tot e de fapt doar "Justiţie", în mişcare tocmai contra noastră... Cred că astfel de extremisme comportamentale pot convinge lumea să nu-l mai voteze pe Gelu Apostol, dar pot avea şi victime colaterale absolut inutile. În afară de asta, nimic nu dovedeşte, deocamdată, că dumneavoastră sunteţi fără apartenenţă sau fără interese ascunse în jocul politic. Aţi trecut foarte repede de la un ton civilizat la agresivitate absolut inutilă. Da, poate suntem zero barat ca gazetari, dar întrebările dumneavoastră sunt provocări fără sens. Nu puteţi stăpâni conştiinţa nimănui, nu puteţi să forţaţi lumea să meargă pe aceeaşi cale cu dumneavoastră, şi fiecare ar trebui să-şi cunoască limitele. Sunt sigur că domnul Bolboja ştie câte ceva din auzite, ca noi toţi, dar de aici până la această somaţie inacceptabilă este un pas cam mare. Dacă sunteţi haiduci, încercaţi măcar să nu daţi în cap ţăranilor.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
0 # anonymous is your friendanonymous romania 23-04-2012 19:46
Dle Crispat.noi nu dorim sa avem abuziv controlul nimanui,acuzati ile aduse acestui portal este de insuficienta si in-utilitate=om itere-manipular e!se ignora orice mesaj impotriva administratorul ui sau al puterii locale actuale.dorim sa discutam civilizat,sa avem un dialog cu dvs,sa informam si sa informati,daca teama dvs de a informa este legitima inseamna ca dl Apostol Gelu santajaza,cenzu reaza,controlea za sursele de informare locale=abuz de putere.Noi nu iertam asta,vom actiona crunt cu atacuri cibernetice pe toate conturile acestuia,vom compromite grav candidatura si campania acestui domn,vom reda oamenilor libertatea de a alege liber candidatul care sa conduca Comuna voastra.Cu mult respect,Anonymo us.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
crispat
0 # Sondaj - Poziţia politică a Vox Cernicacrispat 24-04-2012 18:22
Urmând link-ul
voxcernica.ro/home/sondaje.html
puteţi găsi pagina de sondaje a portalului. Îi invităm să voteze pe toţi vizitatorii interesaţi, mai ales pentru a clarifica percepţia publicului asupra poziţiei politice a portalului Vox Cernica.
Mulţumim anticipat pentru o participare cât mai numeroasă la acest mijloc de a vă afla părerile.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Tabarles
0 # Sa vedemTabarles 24-04-2012 22:48
Sunt curios ce se va intampla in continuare. Chiar sa aveti voi anonymous ceva despre gelu apostol?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
anonymous romania
0 # asteptati-ne, vom venianonymous romania 25-04-2012 13:37
avem toata documentatia dl-ul Apostol Gelu si a primariei Cernica.vom dezvalui atunci cand vom avea documentatiile tuturor primarilor si primariilor din acest judet.asteptati -ne,vom veni!noi nu uitam, noi nu iertam,suntem Anonymous!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV