Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 A fost un meci frumos, spectaculos, desfăşurat în condiţii de fair-play deosebit care fac cinste celor de la “talpa” fotbalului românesc în general, în a cea a fotbalului ilfovean în special.

Echipa gazdă a deschisscorul relativ repede, în minutul 7, în urma unei lovituri libere de pe partea stângă în sensul lor de atac, aproape de linia de fund (un fel de “corner scurt”) dar şi pe fondul unor erori de plasament ale fundaşilor tângăneni. Egalarea a survenit în minutul 35 în urma unei lovituri libere de la circa 35 metri, lateral dreapta, în sensul de atac al echipei oaspete. Executie superbă, mingea a avut o traiectoie perfectă şi a poposit în colţul din dreapta al porţii adverse. A fost ceea ce se numeşte in lumea fotbalului un “euro-gol” ! Autor Niculescu Robert. Care a mai executat, în repriza a doua, o lovitură de la distanţă care a trecut puţin pe lângă bara porţii adverse.

Echipa aliniată de Victoria Tânganu :
Portar Bacrău Mihai (căpitanul echipei)
Fundaşi : Cârstea Nicolae, Niculescu Robert, Ioniţă Anton, Tănase Gabriel,
Mijlocaşi: Istrate Gabriel, Noanea Alexandru, Oprea Gabriel, Radu Silvian
Înaintaşi : Radu Ionuţ, Iliescu Florin Marian

În minutul 80 Cârstea Nicolae a fost înlocuit cu Radu George Alexandru.
Meciul a fost dominat, pe ansamblu, de echipa dinTânganu care a ratat două ocazii rarisime. Remarcaţii noştri : Ioniţă Anton, Niculescu Robert, Istrate Cristian.

În final toată lumea fotbalistică, prezentă la meci a fost mulţumită de spectacol şi de rezultat, altminteri, într-o oarecare măsura, echitabil Finalul a fost unul deosebit de prietenos încheiat cu un dialog civilizat între spectatorii celor două comunităţi ilfovene pe tema atât de acută generată de criza fotbalului românesc.

Considerăm că acest meci, de la baza fotbalului .. (“de jos”), a fost o modestă “cărămidă”, care face cinste şi propagandă fotbalului românesc şi implicit a celui ilfovean. Si, să nu fim modeşti, a celui cernicaş – recte cel tânganean, care a dat atâtea şi atâtea valori fotbalului românesc...

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea articolelor si comentariului revine autorului acestuia.


Stiați că, în Portal Vox Cernica:

1. Dacă vă veți abona sau daca veți da un like, veți fi notificat cand va fi publicat un nou articol ?

2. Daca doriti veti putea publica un articol, exprima o opinie, publica un anunț gratuit, incărca un video sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri ?
3. Puteți avea acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului, dacă vă inregistrați ca și utilizator.
4. Va puteți conecta cu alti membrii inregistrati si veți putea comunica pe chat sau veti putea trimite mesaje catre acestia ?
5. Va puteți modifica propriul profil de utilizator ?
6. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate. ?