Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Iubitorilor de natura si (in acelasi timp) de autovehicule pe tractiune 4x4 dorim sa le atragem atentia ca, in padurea Caldararu, la Iaason, vis-a-vis de strandul Cernica, a fost infiintat un muzeu si cimitir turistic pentru acest tip de autovehicule.

Initial, din lipsa de elefanti, cimitirul muzeu a fost inaugurat cu o umbrela pentru terasa, scapata in apa, probabil de pe celalalt mal al lacului Cernica.

Vazandu-se ca doar natura pura si o umbrela de soare in sine, in padure, nu sunt ingrediente suficiente pentru atragerea clientilor de arta, cineva (nu stim cine si nici cum, pentru ca a avut grija sa ii fie stearsa orice urma) s-a gandit sa aduca ca atractie, o masina de teren 4x4, in speranta ca numarul turistilor va creste corespunzator potentialului acestui loc, cunoscut sub toponimul de Iaason (intradevar loc cunoscut mai mult, doar de catre locuitorii satului Caldararu).

In cazul in care v-ati plictisit deja de muzeele din Bucuresti sau cele aiurea de prin alte capitale virtuale, dupa ce se termina si urgenta si alerta, va invitam sa vizitati neaparat acest muzeu ne-o-natural, unde se imbina si combina minunat tehnologia pe patru roti, umbrificarea artificiala si iarba verde "de acasa".

De asemenea invitam organele de drept sa se auto-sesizeze si sa asigure circulatia in perimetrul respectiv si  siguranta turistilor, care pot ramane literalmente cu gura cascata, in vreo craca, surprinsi fiind de efectul vizual creat de acesti artisti mari, dar necunoscuti marelui public.

Cimitir 4x4 la Iaason, vis-a-vis de strandul Cernica

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV