Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Va prezentam reluarea reportajului realizat de Trinitas TV cu privire la expozitia organizata de Parohia Balaceanca, Pr. Iordachescu Constantin, in cadrul proiectului cultural artistic "Suflet de român" (click aici pentru mai multe detalii) desfasurat in cadrul centenarului 100 de ani de la Marea Unire.

expozitie balaceanca 2expozitie balaceanca 1In cadrul acestei expozitii veti putea viziona documente si fotografii de mare valoare istorica, obtinute si cu ajutorul D-lui Ciotoran Nicolae, membru al Asociatiei Vox Cernica. Expozitia are caracter permanent si va invitam sa va bucurati si pe aceasta cale de istoria bogata a satului Balaceanca si a comunei noastre. De asemenea cu aceasta ocazie a fost organizat si un concert la care au participat mai multe personalitati ale cantecului popular si copii ai scolilor generale din comuna Cernica. Detalii aici

 

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV