Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Comuna Cernica este parteneră într-o asociere destinată familiilor defavorizate, cu copii cu vârsta între 0-2 ani, în cadrul proiectului Măsuri integrate de sprijinire a serviciilor de educaţie şi îngrijire timpurie în regiunea Bucureşti-Ilfov „Primii paşi spre viitor”. Prin acest proiect, 25 de copii provenind din familii defavorizate și familii de romi vor avea acces la educație timpurie, iar părinții acestora vor participa la sesiuni de consiliere.

Scopul proiectului are în vedere sprijinirea participării la învățământul antepreșcolar în comuna Cernica și Sectorul 3 București și se adresează familiilor defavorizate din mediul rural precum și familiilor de romi.

De asemenea, acesta își propune, printre altele, dezvoltarea unui program de măsuri active de ocupare prin asistarea părinților/tutorilor care nu au loc de muncă, beneficiari sau nu de prestații sociale, în vederea creșterii calității vieții familiilor ai căror copii vor fi înscriși în creșele înființate și dezvoltate la nivel de proiect.

Beneficiarii finali sunt 61 de copii cu vârsta între 0-2 ani (25 de copii din Cernica și 36 din Sectorul 3, București), 61 de părinți /tutori/persoane care au în grijă copilul cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate la activitățile din cadrul proiectului și 13 cadre didactice/personal suport certificate în vederea asigurării resurselor umane calificate pentru serviciile de educație antepreșcolară înființate.

Articol preluat din click aici: Jurnal de Ilfov

cresa cernica balaceanca

 

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV