Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Actualizare 11-iulie-2024 - ORAR si TRASEU liniile STV - 406 - Caldararu, 407 - Balaceanca, 451 - Tanganu

Anunț!!! - Serviciul Transport Voluntari
Serviciul Transport Voluntari vă informează că începând cu data de 13.07.2024, liniile 406, 407 și 451 își vor ajusta orarul și traseul. Din această dată, liniile menționate nu vor mai include opriri la stația de autobuz Republica, care oferea legătura cu stația de metrou Republica și cu Șoseaua Dudești-Pantelimon. În schimb, o alternativă pentru accesul la stația de metrou Republica va fi stația Pantelimon, iar punctul de legătură va fi stația Șoseaua Gării Cățelu.
Mai jos noul orar si traseu pentru liniile 406, 407, 451 si 405:
 
Actualizare 31-mai-2024 - ORAR si TRASEU linia STV 405 - Spital Balaceanca - Metrou Nicolae Teclu

INFORMARE
Serviciul Transport Voluntari informează că, începând cu data de 01.06.2024, linia 405 (Spital Bălăceanca - Metrou Nicolae Teclu) va fi modificată astfel:
Capetele liniei vor fi: Spitalul Bălăceanca (comuna Cernica) și Metrou Nicolae Teclu (București).
Se vor adăuga stațiile Primăverii și Spital Bălăceanca, pe ambele sensuri.
Programul de circulație va fi modificat și poate fi consultat pe site-ul stvsa.ro.

 

 

MAI JOS ARTICOLE VECHI ---- NU  MAI SUNT DE ACTUALITATE:

(Actualizare program circulatie la data de 12 - iunie - 2022)

Orarul / graficul / ruta / programul de transport / circulatie pentru autobuze STB / STV din / spre localitatea Bucuresti din / spre urmatoarele localități comuna Cernica cu ora / minutul, de trecere prin fiecare statie / locatie in care vă aflati:

Cernica (de la Republica - 406, 407, 451, si de la Complex comercial Titan -  472)

Caldararu (de la Republica - 406)

Balaceanca (de la Republica - 407)

Posta (de la Republica - 407)

Tanganu (de la Republica - 451)

si Manastirea Cernica (406, 407, 451 de la Republica sau cu 472 de la Complex comerical Titan cu transfer in Cernica - stația Traian, spre Bucuresti)

Instrucțiuni vizualizare program circulație:

1. Navigati in josul paginii pentru alegerea programului de circulatie al liniei de autobuz, catre localitatea dorita.

2. Daca este cazul, dați refresh pagină sau asteptati sa se incarce documentele in browser-ul telefonului / calculatorului Dvs.

3. Pentru vizualizare marită utilizati atingeti ecranul cu doua degete pentru zoom. Alternativ click / atingeti iconitele din dreapta sus a imaginii si selectati semnul "+" sau modul "prezentare" si selectati prin atingere sau cu mouse-ul, stația dorită.

4. Puteti descarca documentul pe telefonul Dvs. pentru utilizari repetate ulterioare.

406 - Tur-Republica - Manastirea Cernica- Cernica - Căldăraru

406 - Retur – Caldararu – Cernica - Manastirea Cernica- Republica

407 - TUR - Republica - Manastirea Cernica - Cernica - Balaceanca - Posta

407 - RETUR - Posta - Balaceanca - Cernica - Manastirea Cernica - Republica

451 - TUR - Republica - Cernica - Manastirea Cernica - Tanganu

451 - Retur - Tanganu - Cernica - Manastirea Cernica -Republica 

472 - Tur - Complex Titan - Anghel Saligny - Sat Catelu - Fashion House Outlet - Halta - Balaceanca - Cernica

472 - Retur - Cernica - Halta Balaceanca – Fashion House Outlet – Sat Catelu Anghel – Saligny - Complex Titan

Articol initial - 30 decembrie 2019:

Doua linii de autobuz vor fi operate de Serviciul de Transport Bucuresti (STB), pentru Caldararu (R 406) si Cernica (R 472), astfel:

Linia R 406 va funcţiona între terminalele „Republica” şi „Căldăraru”, pe Șos. Dudești-Pantelimon, Șos. Gării Cățelu, Șos. Pantelimon, rond Granitul, Șos. Pantelimon, Oraș Pantelimon, Bd. Biruinței, DNCB, Manastirea Cernica, Cernica, Str. Decebal, DC 55, Căldăraru, Şos. Independenței, cu întoarcere în rondul de la limita administrativă, pe acelaşi traseu.

stb ratb caldararu cernica 1 ianuarie 2019Linia R 472 va funcţiona între terminalele „Complex Comercial Titan” si „Cernica”, pe Bd. Th. Pallady, Autostrada A2, Cernica, DC 55, Str. Decebal, cu întoarcere la intersecția Str. Decebal/Str. Traian, pe acelaşi traseu.

2 linii de autobuz vor fi operate de Serviciul de Transport Voluntari (STV), Balaceanca (R 407) si Tanganu (R 451), astfel:

Linia R 407 - va funcţiona între terminalele Metrou Republica – Pantelimon -Manastirea-Cernica -Balaceanca Posta, cu intoarcere pe acelasi traseu;

Linia R 451 - va funcţiona între terminalele Metrou Republica -Pantelimon - Manastirea-Cernica -Tânganu

Liniile de autobuz 124, 149, 642, 782 vor fi suspendate începând cu data de 01.01.2020, ca urmare a cererii scăzute de transport. Totodată, liniile regionale R 413, R 439 BIS și R 440 nu vor mai fi operate de STB SA, ci vor fi preluate de alt operator. Autobuzele disponibilizate vor fi redistribuite pe alte linii urbane și regionale, mult mai solicitate de publicul călător. Toate abonamentele emise pentru aceste trei linii rămân valabile până la expirare, indiferent de operatorul care asigură transportul călătorilor.

Linia R 408 va funcţiona între terminalele „Complex Comercial Titan” şi „Manolache”, pe Bd. Theodor Pallady, Autostrada A2, DC 13, Manolache, Str. Căminului, cu întoarcere la intersecția Str. Căminului/Str. Lungă, pe acelaşi traseu.

Pe de altă parte, având în vedere implementarea măsurilor cuprinse în Programul Integrat de Transport București – Ilfov, din prima zi a Noului An vor intra în funcțiune cele trei linii regionale mentionate mai sus.

 

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV