Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Aşa cum am spus în cronica precedentă fotbalul din comuna Cernica nu a murit. Trăieşte prin ataşamentul, pasiunea, dragostea pentru fotbal ale unor iubitori adevăraţi ai sportului rege - şi “local”. Evident şi cu cheltuielile materiale de rigoare care nu sânt neglijabile. Evoluţia echipei Victoria Tânganu în campionatul de fotbal al judeţului Ilfov continuă cu rezultate bune, pentru o debutantă. Am prezentat în cronica anterioară echipele cu care cea a comunei noastre se confruntă pe terenurile sportive.

Continuăm să vă prezentăm ultimele rezultate:

Dârza - Victoria Tânganu 2-2
Victoria Tânganu - Frăţia 4-2

Comisia de disciplină a dictat ca meciul cu Natandi (pierdut în teren de echipa noastră cu 2-5) să fie declarat cu 3-0 în favoarea echipei noastre pentru folosirea unor jucători nelegitimaţi.

După aceste meciuri (minus cel cu Frăţia) echipa noastră avea următoarea linie în campionat:

7 meciuri jucate ( 2 victorii, 3 meciuri egale si 2 pierdute )

Locul 8 (din 15 echipe), puncte realizate = 9, golaveraj 12-11.

Meciul cu numărul 8 s-a desfăşurat pe terenul de lânăa satul Căldăraru în compania echipei ... frăţeşti : Frăţia.
(Nota bene! : în această echipă au evoluat şi 4 jucători neaoşi din comuna Cernica !).

Meciul asistat de circa 50 spectatori a fost disputat, cu multe faze de fotbal autentic şi multe goluri: scor 4-2 pentru echipa locală.

Scorul a evoluat astfel : 1-0 (min. 4), 2-0 (min 23)- scorul de la pauza, apoi 3-0 (min 60), 3-1 (min 75), 4-1 (min 80), 4-2 (min 83).

Timpul a fost frumos în această frumoasă toamnă târzie, gazonul foarte bun, ceea ce au contribuit la desfăşurarea unui spectacol fotbalistic local agreabil. Nu avem celelalte rezultate (Portalul comunei Cernica: Voxcernica.ro se grăbeşte să informeze prompt pe vizitatorii săi) dar cu siguranţă că echipa noastră va urca în clasament.
Recomandăm, am fost martori oculari !, iubitorilor de fotbal din comuna noastră să vină în număr cât mai mare la meciurile echipei noastre. Nu vor fi dezamăgiţi.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV