Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Joi , 13 octombrie 2016, iubitorii de fotbal din Tânganu au avut satisfacţia ca echipa satului lor, Victoria Tânganu, sa dispute, pe teren propriu, primul meci in noua edtiţie (2016-2017) a Cupei Romaniei.
Partenera de competiţie a fost cunoscuta echipă din satul ilfovean, Petrăchioaia. O echipă redutabilă aflată, actualmente pe locul 3 în cadrul Ligii a 4-a - seriei a 2-a, unde evoluează şi echipa noastră, Victoria Tânganu..
Meciul a fost unul disputat, echilibrat, în care rezultatul “a stat pe muche de cuţit”. Echipa din Tânganu a deschis scorul în prima repriză prin Nedelcu Radu.(jucător cunoscut din Cernica). Balanţa s-a înclinat definitiv în favoarea echipei din Tânganu, când în minutul 80, jucătorul Iliescu a dus scorul la 2-0.
Care a fost scorul final.
Remarcabil este că echipa din Tânganu a coptat, în lotul său şi jucători valoroşi din

comuna noastră, Cernica :precum Nedelcu Radu şi Nica Valentin dar şi din cele învecinate precum Iliescu Florin Marian din Dobroieşti sau Vâţă Dan din Fundeni. Este desigur o bună propagandă pentru renaşterea fotbalului românesc: “la bază”. Adică de acolo de unde pleacă strrăduinţele Tânganului....

Echipa aliniată de VICTORIA TÂNGANU :
***********************************
Portar Bacrău Mihai (căpitanul echipei)
Fundaşi : Noanea Alexandru, Niculescu Robert, Vâţă Dan, Nica Valentin
Mijlocaşi: Istrate Gabriel, Oprea Gabriel, Radu Silvian,( .....Madalin)
Înaintaşi : Nedelcu Radu, Iliescu Florin Marian
La pauză a intrat noul jucător Ghencea Iulian in locul marcatorului primului gol, Nedelcu Radu..
*** Antrenor : Alexandru Gheorghe. ****
Aşadar o victorie de prestigiu pentru tânăra noastră echipă în compania unei echipe valoroase.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV