buserica cernica

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Continuam prezentarea filelor de istorie a comunei Cernica. Astazi pentru cei care nu au putut sa urmareasca in direct, am preluat emisiunea realizata de Trinitas TV cu privire la parohia comunei Cernica- „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din data de 14.03.2018. Prin intermediul invitatilor in aceasta emisiune veti afla unele aspecte atat despre istoria trecuta a satului Cernica cat si despre viata contemporana a acestei parohii precum si despre activitatile specifice bisericii din Cernica. Invitati in aceasta emisiune au fost: Parintele Sorin Mircea Popa, preot paroh al Bisericii din Cernica, Prof. Ioana Raluca Mihalache, epitrop Gheorghe Vrăjitoru, Steliana Petre (localnica) precum si mai multi copii.

Rubrică dedicată Parohiilor-Bisericiilor din comuna Cernica. Fiecare biserica, din fiecare sat își poate crea propria pagina in cadrul Portal Vox Cernica, pentru prezentarea activităților și evenimentelor specifice.. Click aici

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos