Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Va prezentam o carte descoperita recent si care ne-a fost transmisa prin amabilitatea D-lui Ciotoran Nicolae si a D-lui Primar al comunei Cernica D-l Gelu Apostol si carora tinem sa le multumim. In paginile acestei carti, carte care de fapt nu a fost publicata niciodata (din motive care nu ne sunt cunoscute inca), veti putea afla o multime de lucruri extrem de interesante despre istoria satului Caldararu (Maracineni) si de asemenea despre locuitorii sai, istorie vazuta prin filtrul avocatului Constantin N. Popescu, fost invatator in acest sat in anii 60. Deocamdata, din pacate, nu va putem spune nimic despre autor sau despre motivatia acestuia de a scrie aceasta carte, in afara de ceea ce veti regasi ca si elemente autobiografice. Pe masura ce vom afla mai multe detalii o sa va tinem la curent. Pentru noi, aceasta carte a fost o

adevarata surpriza si care ne-a provocat o adevarata bucurie vazand ca unul din satele comunei Cernica, a putut fi subiectul unei adevarate carti, chiar nepublicata.

A se citi si:

Istoria bisericii ortodoxe din satul Caldararu-Cernica. Avocat Constantin N. Popescu. 1963

 

Un sat intr-o carte

 

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos