Întrebare Reguli de pescuit
- Administrator
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Administrator
-
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 56
- Mulțumiri primite: 1
acum 9 ani 3 săptămâni #18
de Administrator
Reguli de pescuit was created by Administrator
Cum vi se par regulile de pescuit actuale ?
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- Administrator
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Administrator
-
Mai Puțin
Mai Mult
acum 9 ani 3 săptămâni #19
de Administrator
Replied by Administrator on topic Reguli de pescuit
ion:
poi baaa!!! voi in satu ala la voi acolo vati luat firma de paza c xxxx , sa nu vina nimeni sa pescuiasca in lacu vostru , am fost la marginea satului acolo sa pescuiesc si ati trimis repede calai dupa mine a venit 2 matahale dastea chelioase mia luat sculele de pescuit , peste tot ma si aruncat in apa .... huuuuuaaaa hotilor incetati cu talhariiile
poi baaa!!! voi in satu ala la voi acolo vati luat firma de paza c xxxx , sa nu vina nimeni sa pescuiasca in lacu vostru , am fost la marginea satului acolo sa pescuiesc si ati trimis repede calai dupa mine a venit 2 matahale dastea chelioase mia luat sculele de pescuit , peste tot ma si aruncat in apa .... huuuuuaaaa hotilor incetati cu talhariiile
- Administrator
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Administrator
-
Mai Puțin
Mai Mult
acum 9 ani 3 săptămâni #20
de Administrator
Replied by Administrator on topic Reguli de pescuit
Luciul apei este concesionat de o firma privata, deci nu apartine satului. Paza este angajata de firma concesionara. Nu sunteti singurul care "a incasat-o", chiar si satenii nostrii si cu urmari cateodata grave. Din cate stiu, acum se plateste pe zi o suma de bani (ultima data era 60 de RON) si esti lasat in pace toata ziua si poti prinde cat vrei (cu unele exceptii).
cu stima
cu stima
Timp creare pagină: 0.092 secunde