Facilitati Portal Vox Cernica

Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Stimati utilizatori ai portalului VoxCernica.ro,

Dorim sa va aducem la cunostinta ca incepand cu 2 Martie 2016 puteti utiliza noua versiune a portalului Vox Cernica, versiune imbunatatita din punctul de vedere al design-ului si al usurintei in utilizare.

Dorim cu aceasta ocazie sa va reamintim cateva din facilitatile de care beneficiati ca utilizator inregistrat al portalului:

1. Sunteti notificat cand este publicat un nou articol;
2. Dupa inregistrare puteti accesa statutul de autor* si puteti publica propriile articole , videoclipuri sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri;
3. Aveti acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului.
4. Va veti putea conecta cu alti utilizatori sau membri inregistrati si veti putea comunica pe chat sau forum sau veti putea trimite mesaje sau email-uri catre acestia.
5. Va puteti crea si actualiza profilul de utilizator inregistrat.
6. Puteti da un anunt gratuit la rubrica mica publicitate sau veti putea anunta/publica/promova** un eveniment in calendarul evenimentelor institutionale sau personale locale.
7. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate individual.

*Pentru a accesa statutul de autor, dupa inregistrare trebuie sa trimiteti un email prin rubrica de contact pentru a va exprima aceasta optiune si pentru a primi autorizarea dupa o verificare prealabila in baza Termenilor si Conditiilor portalului Vox Cernica.ro.

**Serviciile de publicitate speciale/sistematice nu fac obiectul facilitatilor prezentate mai sus.

In cazul in care aveti probleme de ordin tehnic in utilizarea, publicarea articolelor proprii sau vizitarea portalului sau doriti sa faceti unele sugestii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi !

cu stima,

echipa
www.voxcernica.ro

 Tutoriale: