Tipărire
Scris de Administrator Administrator
Categorie: Stiri recente Stiri recente
Creat: 16 Mai 2023 16 Mai 2023
Accesări: 849 849
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
 Actualizare: 26-05-2023
Joc si Voie buna la Concertul de muzica folclorică - 25 mai 2023 

Joi 25 Mai 2023 a fost o zi deosebită în parohia Balaceanca!

Un sobor de 5 preoți a slujit Parastasul pentru Eroii Neamului Românesc la Monumentul Eroilor situat în curtea Școlii Gimanziale Nr.3 din Băceanca.

Coroana de Flori a fost depusă de domnul Gelu Apostol, primarul Comunei Cernica și de domnul viceprimar Florin Vasile.

În continuare s-a desfășurat prima ediție a Concertului de Muzică Folclorică Valori Traditionale Stramosesti. Acest eveniment a fost organizat de Parohia Bălăceanca cu Înalta Binecuvântare a Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Colaboratorii acestui eveniment au fost: Școala Gimnazială nr.3 Bălăceanca și Asociația OMIS. Evenimentul s-a bucurat de susținerea financiară a Primăriei și Consiliului Local Cernica.

Au cântat și ne-au încântat: Corul Școlii Nr. 3 Bălăceanca condus de dna Prof. Oprea Gherghina, Grupurile folclorice OMIS si RĂDĂCINI conduse de dna Urjan Ana Ramona, profesor de canto popular la Liceul de Muzică Dinu Lipatti din București.

Mai jos video si link catre o selectie de poze pe care le puteti descarca:
https://www.transfernow.net/dl/202305263qeUJCjR/kupenwPo
 

 
Parohia BĂLĂCEANCA în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr 3 Bălăceanca organizează cu ocazia Zilei Eroilor – joi 25 mai 2023 un concert de muzica Patriotică și Folclorică începând cu ora 12.00.
Concert de muzica popularaLocația: Curtea Școlii Nr. 3 Bălăceanca
Vor cânta:
Corul Școlii Nr. 3 Bălăceanca – condus de dna prof. Oprea Gherghina; 
 
Grupul Tradițional Vocal - Instrumental RĂDĂCINI (Vezi ROMÂNII AU TALENT) sprijinit și finanțat de Asociația Culturală “Ținutul Neamțului” constituit din elevi de la clasa de canto popular al d-nei Urjan Ana Ramona, profesor la Colegiul Național de Arte "Dinu Lipatti", București, alături de colaborator Daniel Firaru, violonist;
 
Grupul Folcloric OMIS condus de dna Prof. Urjan Ana Ramona.
 
Intrarea este GRATUITA!