Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

fotbal stadion caldararu

Se pare ca, unul din visurile tinerilor fotbalisti din Caldararu este pe cale sa devina realitate.

stadion fotbal caldararu Asta daca e sa nu dam crezare bursei zvonurilor care ar sustine doua variante: prima ca de fapt aici se va face o parcare pentru tiruri (intre noi fie vorba ar fi chiar culmea, mai ales ca cetatenii satului nu au fost consultati) si a doua varianta, ca de fapt stadionul ar apartine de satul Cernica si nu de Caldararu (ceea ce ar fi iarasi uimitor tinand cont de faptul ca Cernica deja are un stadion). Oricum am fi fericiiti daca am primi si noi o informare oficiala. De aproximativ trei saptamani, se lucreaza de zor pe terenul viran dintre autostrada Soarelui si digul lacului Cernica, aproape de intrarea in sat. Poate ca nu este cea mai fericita alegere a locului (tinand cont de zgomotul infernal produs de autostrada, - apropo acesta este un subiect asupra caruia vom reveni) dar decat deloc cred ca, chiar in aceste conditii, stadionul va fi o bucurie pentru iubitorii de fotbal din satul Caldararu. Chiar in aceasta seara, soseaua era blocata pe un sens de mers pe aproape 300 de m, de autocamioanele care aduceau de zor pietrisul care sta la baza stadionului. Asteptam cu nerabdare sa vedem cum va arata stadionul la finalizare si de ce nu sa uram antrenamente placute si mult succes echipei de fotbal a satului Caldararu.
Comentarii   
George
+1 # George 23-10-2009 21:27
Off..parca site-ul se numea "voxcernica", nu voxcaldararu, asa si stadionul ,daca va fi,de ce sa nu fie al intregii comune?! Sa se bucure toata lumea de o constructie moderna si de conditii decente pentru sport.Multumesc .
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # Multumim pentru comentariuAdministrator 24-10-2009 13:06
Intradevar site-ul se numeste Vox Cernica si este adresat tuturor locuitorilor din toate satele. Si aveti dreptate. De ce stadionul sa nu apartina Comunei Cernica si nu doar satului Caldararu ? Dar la intrebarea aceasta ar putea sa va raspunda doar cetatenii satului Caldararu. In articol specificam doar ce se zvoneste si despre faptul ca undeva candva s-a promis construirea unui stadion de fotbal pentru Caldararu si nu ca se va construi un teren langa Caldararu. Personal, un stadion modern si cu conditii decente pentru toata comuna cred ca s-ar fi putut face pe actuala locatie a stadionului din Cernica. Daca stiti mai multe detalii va rugam sa ni le impartasiti si noua pentru a nu mai fi nevoiti sa "citam" doar din auzite.Asta este rostul site-ului. O comunicare mai buna intre noi si cred ca ne-am bucura cu totii daca transparenta ar fi mai mare decat pana acum. Cu stima
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV