Tipărire
Scris de Administrator Administrator
Categorie: Stiri recente Stiri recente
Creat: 12 Septembrie 2018 12 Septembrie 2018
Accesări: 3571 3571
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

ACTUALIZARE

Astazi, 15 septembrie 2018, s-au desfasurat si in comuna Cernica activitatile initiate cu ocazia Zilei Nationale de Curatenie de catre Primaria Cernica si Let's do it Romania. Dis de dimineata mai multi locuitori ai comunei, majoritatea fiind elevi si profesori au fost prezenti in fata primariei si in punctele de adunare ale fiecarui sat din comuna pentru a primi manusi si sacii de gunoi. Felicitari acestor voluntari care nu au ezitat sa-si rupa o zi din viata lor pentru curatenia comunei.

Ziua Natioanala a Curateniei in comuna Cernica. 15-sep-2018

Pe 11 septembrie 2018 Președintele Romaniei Klaus Iohannis a participat in avans, la Ziua Curățeniei Nationale 2018 in cadrul unui proiect Pilot care s-a desfasurat in comuna Cernica.

"Am participat la o acțiune de strângere de gunoaie, cred că este expresia cea mai simplă. Am strâns doi saci, am găsit în foarte puțin timp suficiente gunoaie de strâns și vreau să fac câteva observații legate de acțiunea noastră de astăzi. Am participat la invitația „Let’s Do It, Romania!” și este un fel de început al campaniei care, credem noi, va culmina pe 15 septembrie, când este Ziua Mondială a Curățeniei. Vreau să îi felicit pe cei de la „Let’s Do It, Romania!” care au fost împreună cu mine astăzi la această acțiune. Trebuie să știți că ei nu sunt la prima acțiune, anul acesta ei sunt la a șasea acțiune și, în acești ani, au mobilizat aproape un milion și jumătate de voluntari. Este senzațional!" a declarat domnul Președinte Klaus Iohannis.

Primaria Cernica impreuna cu Asociatia Viitorul in Zori (Let's do it, Romania) va invita sa participati in data de 15-sep-2018 sa participati la proiectul "Ziua Nationala de Curatenie-2018. Activitatile incep la orele 08:00 la sediul Primariei, unde voluntarii vor fi instruiti si echipati cu manusi si saci de plastic si se vor incheia la orele 17:00 odata cu ridicarea sacilor de gunoi colectati.