Școală de vară pentru copii -2018 : Unitate de neam si credinta. Parohia Balaceanca
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Parohia Balaceanca organizeaza "Școala de vară: Unitate de neam si credinta" si se va desfășura în luna iulie 2018, in Bălăceanca. Adresa: Strada Gării nr 43, Sat Bălăceanca, Comuna Cernica, jud. Ilfov cate două zile pe săptămână, câte două ore după cum urmează:

Săptămâna 2-8 iulie: Istorie (Domnii Țărilor Române, Lupta pentru Unire)
Săptămâna 9-15 iulie: Geografie (Munții și Apele României)
Săptămâna 16-22 iulie: Artă și Folclor (Tradiții și Obiceiuri românești)
Săptămâna 23-29 iulie: Română (Evoluția limbii literare româneș Mitropoliții Antim Ivireanul și Dosoftei al Moldovei. Expresii Românești. Moduri greșite de exprimare).

La sfârșitul Școlii se va organiza un CONCURS cu PREMII. Concursul va consta în rezolvarea unui test grilă și prin scrierea unui eseu sau a unei compuneri. Duminica 29 iulie după Sfânta Liturghie va avea loc premierea copiilor participanți la Școala de Vară.

Activităţile propuse vor consta în prezentari în power point, prezentări video și jocuri didactice. Copii se vor familiariza cu valorile culturale, creștine și tradiționale, vor descoperi prin joc și film frumusețea și istoria țării noastre, vor face cunoștință cu mari oameni ai literaturii românești, adevărați români creștini iubitori de neam și Biserică. Fiecarei materii i se distribuie 2 ore de curs cu o pauză de 10 minute.

Masa: Copiii vor primi fructe, sucuri precum și alte produse neperisabile (covrigei, napolitane, etc.)

În acest program se pot înscrie copii cu vârsta între 7-17 ani. Vor preda profesori de elită din București de la Colegiul Național „Mihai Viteazul”. Înscrierile se fac fie la Biserică, fie la nr de telefon 0771660499 sau pe adresa de facebook a Pr. Iordachescu Constantin

Mai multe detalii pe site-ul Parohiei Balaceanca.

 

Actualizare: 

Scoala de Vara iulie 2022 - editia a 6 a:

Vox Cernica TV