Școală de vară pentru copii -2018 : Unitate de neam si credinta. Parohia Balaceanca
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Parohia Balaceanca organizeaza "Școala de vară: Unitate de neam si credinta" si se va desfășura în luna iulie 2018, in Bălăceanca. Adresa: Strada Gării nr 43, Sat Bălăceanca, Comuna Cernica, jud. Ilfov cate două zile pe săptămână, câte două ore după cum urmează:

Săptămâna 2-8 iulie: Istorie (Domnii Țărilor Române, Lupta pentru Unire)
Săptămâna 9-15 iulie: Geografie (Munții și Apele României)
Săptămâna 16-22 iulie: Artă și Folclor (Tradiții și Obiceiuri românești)
Săptămâna 23-29 iulie: Română (Evoluția limbii literare româneș Mitropoliții Antim Ivireanul și Dosoftei al Moldovei. Expresii Românești. Moduri greșite de exprimare).

La sfârșitul Școlii se va organiza un CONCURS cu PREMII. Concursul va consta în rezolvarea unui test grilă și prin scrierea unui eseu sau a unei compuneri. Duminica 29 iulie după Sfânta Liturghie va avea loc premierea copiilor participanți la Școala de Vară.

Activităţile propuse vor consta în prezentari în power point, prezentări video și jocuri didactice. Copii se vor familiariza cu valorile culturale, creștine și tradiționale, vor descoperi prin joc și film frumusețea și istoria țării noastre, vor face cunoștință cu mari oameni ai literaturii românești, adevărați români creștini iubitori de neam și Biserică. Fiecarei materii i se distribuie 2 ore de curs cu o pauză de 10 minute.

Masa: Copiii vor primi fructe, sucuri precum și alte produse neperisabile (covrigei, napolitane, etc.)

În acest program se pot înscrie copii cu vârsta între 7-17 ani. Vor preda profesori de elită din București de la Colegiul Național „Mihai Viteazul”. Înscrierile se fac fie la Biserică, fie la nr de telefon 0771660499 sau pe adresa de facebook a Pr. Iordachescu Constantin

Mai multe detalii pe site-ul Parohiei Balaceanca.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea articolelor si comentariului revine autorului acestuia.


Stiați că, în Portal Vox Cernica:

1. Dacă vă veți abona sau daca veți da un like, veți fi notificat cand va fi publicat un nou articol ?

2. Daca doriti veti putea publica un articol, exprima o opinie, publica un anunț gratuit, incărca un video sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri ?
3. Puteți avea acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului, dacă vă inregistrați ca și utilizator.
4. Va puteți conecta cu alti membrii inregistrati si veți putea comunica pe chat sau veti putea trimite mesaje catre acestia ?
5. Va puteți modifica propriul profil de utilizator ?
6. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate. ?