Tipărire
Categorie: Stiri recente Stiri recente
Creat: 01 Februarie 2016 01 Februarie 2016
Accesări: 4004 4004

Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Comunicat al unor cetateni ai satului Tanganu:

In acest weekend are loc o sedinta a Consiliului Local Cernica, ocazie cu care vom prezenta si o lista cu problemele ridicate de cetatenii satului Tanganu.  Rugam ca fiecare din dvs. sa faca propuneri, astfel incat sa inaintam Primariei o lista cat mai completa a acestora.  Printre propunerile noastre se afla :

"In numele unor numerosi cetateni ai satului Tanganu, supunem atentiei dvs. cateva din doleantele noastre intru mai buna si pasnica convietui Save re a tuturor satenilor :

 

1. Montarea unor camere de inregistrare pe Sos. Burebista, astfel incat sa prevenim furturile si spargerea magazinelor satesti si a locuintelor individuale. Doar in ultimile 10 zile, s-au spart doua magazine aflate in Tanganu pe Sos. Burebista. Solicitam ca aceste camere sa fie monitorizate in permanenta, mai ales noaptea, cand au loc cele mai multe fenomene infractionale. Atragem atentia in mod deosebit asupra necesitatii monitorizarii video a zonei aflate la intrarea in Tanganu dinspre Fundeni, unde « salasluiesc » noaptea masini care se pare ca au ca scop « monitorizarea » zonei in vederea comiterii de fenomene infractionale.

2. Solicitam existenta unor patrule de noapte care sa asigure o paza si o protectie suplimentara a satului. Acestea sa fie dotate, printre altele, cu autoturism si un telefon mobil cu numar public, astfel incat cetatenii sa poata anunta imediat eventualele fenomene sau incercari infractionale. Solicitam Politiei mai multa vigilenta si o atitudine mult mai sobra in fata potentialilor infractori.

3. Montarea unor indicatoare de limitare a vitezei in la intrarea in Tanganu dinspre Funden (deci pe str Burebista) si pana la intersectia cu drumul garii, monitorizarea depasirilor de viteza prin instalarea camerelor video asa cum am solicitat la pct . 1, si sanctionarea contravenientilor. Reamintim, ca mai ales noaptea, viteza de circulatie prin zona amintita nu coboara niciodata sub 120 km/h, cu toate riscurile decurse din aceasta.

4. Solicitam montarea unei ghene de gunoi In Tanganu, pe Sos. Burebista, in zona campului liber dintre casa aflata la nr. 141 si spalatoria auto, unde, numerosi cetateni arunca gunoiul menajer pe aceasta portiune, in total dispret fata de mediul ambiant si vecini. Astfel au aparut adevarati munti de gunoaie, inclusiv animale moarte ; inutil sa evocam mirosul existent in zona. De asemenea, solicitam, tragerea la raspundere a cetatenilor care arunca gunoiul in zona."

1-feb-2016