Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Am fi dorit a evoluţia ultimă a echipei reprezentative a comunei noastre, Progresul Cernica, în Liga a 3-a, seria a 3-a, ediţia 2012/2013, în care a debutat chiar în această ediţie să se termine cu o victorie... Dar nu a fost să fie aşa....

Meciul cu echipa din Clinceni s-a dovedit a fi o "nucă" prea tare pentru echipa noastră nu neapărat printr-o evoluţie net superioară a advesarior ci, mai ales, prin exasperantele ratări ale echipei noastre. Este suficient să amintim (doar) cele 3 bări "realizate" de echipa de pe malurile lacului Cernica.

Echipa aliniată de formaţia noastră antrenată de Costel Pană:
- Tăchescu Cezar;
- Fundaşi: Marin Valentin, Tutunaru Aurel., Andrei Pavelescu, Sava Andrei;
- Mijlocaşi: Marcio Ferreira., Croitoru Mihai (c)., Dedu Constantin, Gabriel Răducan
Inaintaşi: Păun Andrei, Ştefan Viorel .

Au mai jucat: Salaman Cosmin, Ion Marin Alexandru, Radu Ionuţ.

Aşadar echipa noastră a totalizat 32 puncte (14 în tur + 18 în retur) graţie cărora s-a plasat pe locul 8 care îi dă dreptul să

evouleze şi în sezonul următor în Liga a 3-a. Deocamdată certă este doar promovarea în Liga a 2-a a echipei câştigătoare a Ligii a 3-a seria a 3-a: ACS Berceni.

Întrucât în fotbalul românesc sub multiple frământări, la toate nivelele, aşteptăm "limpezirea" (oare se va produce?) a apelor învolburate ale fotbalului mioritic şi după aceea, noi, cei de la Voxcernica, vă vom prezeta o analiză completa a desfăşurării ediţiei 2012/2013 a Campionatului Ligii a 3-a, seria a 3-a. Bineînţeles analiza noastră se va axa pe evolutia echipei din Cernica.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV