Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

rural-tip-a-transformare-practica-prin-invatare-1rural-tip-a-transformare-practica-prin-invatare-2La initiativa Asociatiei Vox Cernica, precum si datorita intelegerii de care a dat dovada primaria comunei Cernica cu privire la necesitatea si oportunitatea cooperarii in cadrul acestui proiect, un numar important de persoane vor avea posibilitatea de a fi consiliate si de asemenea de a beneficia de anumite cursuri specifice si care sa le ajute sa ocupe un loc de munca sau sa deschida o mica afacere. Va transmitem mai jos comunicatul prin care se anunta selectarea comunei Cernica in acest program.

"Populația Județului Ilfov numără aproximativ 300,000 de locuitori, cu o densitate de aproximativ 180 locuitori/km2. Rețeaua de localități era constituită, în anul 2005, din 8 orașe, 32 comune și 91 sate. Conform Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, rata sărăciei în mediul rural, la nivelul anului 2010, era mai mare decât cea din mediul urban (27,1% în mediul rural, 9% în mediul urban).  În județul Ilfov, 73,9% din populație trăiește în mediul rural, însă, grație apropierii dintre orice localitate a județului Ilfov de metropola București,  specificul locuitorilor este atipic celorlalte regiuni rurale ale țării.

Pentru a răspunde provocărilor legate de dezvoltarea resurselor umane în județul Ilfov, SC Global Commercium Development SRL implementează proiectul “Rural – TIP&A: Transformare prin Învățare Practică și Antreprenoriat”. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Intervenţie 5.2 „Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă”.

Comunitati selectate: Dascălu, Cernica, Ciolpani, Mogoșoaia, Tunari.

Detalii in comunicatul de presa atasat."

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV