Tipărire
Scris de Vox Cernica Vox Cernica
Categorie: Stiri recente Stiri recente
Publicat: 05 Aprilie 2012 05 Aprilie 2012
Creat: 05 Aprilie 2012 05 Aprilie 2012
Accesări: 3457 3457
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Breaking News: Alerta maxima in Caldararu.10 gospodarii intr-o singura noapte au fost victimele "hotilor de metale"

 Actualizare 7-Aprilie-2012. Portalul VoxCernica a intrat in posesia unor secvente inregistrate de una din camerele video montate pe un stalp la una din intersectiile din Caldararu si anume cea dintre strada Tineretului si strada Independentei. Imaginile de mai sus sunt de pe strada Tineretului pe fundal putandu-se vedea Biserica din Caldararu. In imagini se pot vedea "clar" trei persoane, mai bine zis trei umbre care sar gardul unuia dintre pagubiti, acestia indreptandu-se calmi catre celelalte trei gospodarii de pe aceasta strada si de pe strada Unirii (momentul 4:10:47). In total numarul gospodariilor care au fost "vizitate" se ridica la zece si nu sapte cum v-am relatat la momentul acestei stiri. Dupa cum vedeti, chiar daca nu ar fi plouat, cu greu, de fapt niciodata acesti hoti nu vor putea fi identificati pe baza acestor inregistrari. Nu cred ca aceste camere video au si posibilitatea inregistrarii in infrarosu, oricum, eficienta lor in acest caz este 0. Nu avem deocamdata alte vesti dar pe masura ce aflam ceva va vom tine si pe Dvs la curent. Oricum, nu ne asteptam la minuni, daca nu apar alte indicii care sa ajute Politia la identificarea acestora. Daca detineti Dvs. vreun indiciu sau alte detalii, le puteti posta in comentarii. 

 

5-Aprilie-2012: Cetatenii din Caldararu sunt extrem de indignati si revoltati. Rabdarea le-a ajuns la os. In noaptea trecuta cel putin

7 gospodarii au fost "sparte" pe strada Independentei si Tineretului din acesta localitate. Au fost furate mai multe bunuri, preferate fiind sculele si alte lucruri care contineau metal. Printre cei care au fost "calcati de hoti" se numara (o sa specific doar numele si poreclele): Costel ( al lui Agentu), Lucii ( al lui Nada) , Costel (al lui Fasca), Angelica (a Cooperatoarei), Nelu (al lui Tanasurca), Nea Mihai (cu baru). Nea Costica (al lui Arghirica) si Romica ( al lui Pisunica). Stand de vorba cu cativa dintre cei pagubiti se pare ca furturile au avut loc intre orele 2:30 si 4:30. Printre obiectele furate se numara aparatele de sudura, cazanele de tuica si altele "bogate" in feroase sau neferoase. La momentul scrierii acestei stiri, unul dintre cei mentionati mai sus imi spunea ca vizioneaza imagini luate de una din camerele de luat vederi montate pe un stalp in apropriere in incercarea de a identifica faptasii. Din pacate se pare ca imaginile sunt neclare si intesosate datorita ploii de azi noapte. Vom incerca sa preluam aceste imagini si sa vi le prezentam si Dvs. Si ieri si astazi am vazut un echipaj de Politie stand de vorba cu cei pagubiti. Vom revenii cu detalii.

Articole asemanatoare