Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Dupa cum stiti deja, echipa VoxCernica TV Live a fost prezenta la spectacolul de Ziua Copilului din 1 iunie 2011 pentru a transmite in direct acest eveniment. Acum reluam acest spectacol in varianta HQ. Celor foarte nerabdatori le cerem scuze pentru relativa intarziere, dar dorim sa reamintim celor care poate nu stiau, portalul VoxCernica este realizat pe baze de voluntariat, iar numarul celor care s-au "angajat" in dezvoltarea lui nu este inca atat de numeros, astfel incat sa avem viteza de reactie a televiziunilor comerciale. Oricum criticile sunt binevenite si le asteptam in continuare pentru ca doar in acest fel calitatea acestui post de televiziune on-line va putea creste. Doar cu laude, e posibil ca acesti voluntari sa se "culce pe-o ureche" si sa...adoarma. Dar sa revenim la acest eveniment (initiat de Maestrul Eugen Alexandru cunoscut ca si "Eugen de la Cernica"), in vederea evidentierii primelor rezultate si promovarii cursurilor de muzica si dansuri populare si despre care am vorbit in articolele precedente. Din cauza vremii nefavorabile, evenimentul nu s-a putut desfasura pe malul lacului Cernica, asa cum fusese prevazut initial ci in cadrul Caminului Cultural al comunei Cernica si care s-a dovedit in final

Spectacol 1-iunie-2011. Cernica

a fi neincapator din cauza numarului mare de copii, parinti si alti spectatori. Cu exceptia demonstratiei clubului de karate Progresul Cernica si a "show-ului" ansamblului de copii care s-a desfasurat in cladirea caminului cultural (sub "presiunea" spectatorilor) restul spectacolului a avut loc in curtea din fata cladirii, pentru ca ploaia anuntata totusi nu s-a produs. Toate echipamentele de sonorizare s-au mutat de pe scena caminului in curtea din fata cladirii producandu-se o oarecare vanzoleala. Spectatorii nu s-au aratat prea deranjati de aceasta mutare. Oricum spectatorii nu prea au raspuns nici la "comenzile" organizatorilor pentru un pic de ordine in dezordinea inerenta creata, din cauza numarului mare de doritori sa prinda un loc cat "mai in fata" eventual, chiar pe scena. Noi a trebuit sa intrerupem transmisia din cauza firelor imprastiate peste tot si calcate in picioare fara mila. Oricum, important e, ca acesti spectatori, adica consatenii nostri, au apreciat toate  "capitolele" spectacolului si una peste alta, atmosfera a fost una de sarbatoare. Copii si adulti la un loc s-au simtit foarte bine si nu au existat nici un fel de incidente majore neplacute. Trupele de dansatorii si interpretii si-au aratat cu "brio" talentele artistice deja dovedite sau in devenire si cu siguranta, din ropotul de aplauze ale spectatorilor putem concluziona ca spectatolul a fost "bine primit" de public iar cursurile organizate de Eugen sunt pe un "fagas" bun. Comuna Cernica e "plina" de oameni care au cel putin "un talent". Acestea doar trebuie descoperite si evidentiate si cu putina bunavointa din partea fiecaruia dintre noi sunt sigur ca viata sociala si culturala din aceasta comuna, poate fi mult mai "vioaie" si mai "vesela" decat pana acum, si nu se manifesta doar anual sau doar din patru in patru ani. Mai jos enumeram protagonistii acestui spectacol si pe care acum puteti sa-i vizionati in reluare in videoclipurile de mai sus si pe VoxCernica TV Live, rubrica "Spectacol 1-iunie-2011 din libraria video. Pentru albumul foto click aici .

Starring:

 

1 Ansamblul de copii de muzica si dansuri populare al Comunei Cernica

alcatuit din copii din satele comunei Cernica

 

Instructori:

Eugen Alexandru

Ghiocel Gheorghe

Costel Titanga 

 

Solist Vocal

Cristian Iancu

 

2. Taraful de la Cernica condus de Maestrul Eugen Alexandru - Acordeon si 

Gheorghita de la Bobesti - Vioara 

Petre Dragomir - Tambal 

Florin Alexandru - Clape/Tambal (fiul lui Eugen Alexandru)

Marian Lupu - Contrabas 

Costel Titanga - Chitara Solo

 

Solisti Vocali

Cristian Angeluta

Mihaela Coman

 

Invitati Speciali

Sile de la Cernica -Vioara (fiul lui Eugen Alexandru) 

Cristi Dules - Solist Vocal

 

Echipa de Karate - Progresul Cernica

Antrenor - Mihalache Ioana

 

Echipa VoxCernica TV Live:

Costin Iordache - Operator Imagine

Vasile Bolboja- Reporter

Lilian Iordache - Producator 

 

Spectacol realizat cu sprijinul 

Primariei Comunei Cernica si altor persoane carora organizatorii le aduc multumiri

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV