Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Spectacol 1 iunie Ansamblul Cernica-Eugen-Sile-Taraf de la Cernica
ACTUALIZARE: Din cauza vremii nefavorabile, spectacolul va fi sustinut in cadrul Caminului cultural din CERNICA si nu vis-a-vis de stadionul de fotbal din Cernica. Organizatorii isi cer scuze pentru orice inconveniente.

Pe 1 iunie 2011, de Ziua Copilului, orele 17, in Cernica, la caminul cultural din Cernica, va avea loc un spectacol sustinut de "Ansamblul artistic de muzica si dansuri populare-Cernica", alcatuit din mai multi copii din satele comunei Cernica, precum si de "veterani" ai muzicii populare si lautaresti. Dupa cum v-am informat in unele din articolele precedente, acest ansamblu a luat nastere ca urmare a initiativei d-lui Eugen Alexandru cunoscut si ca "Eugen de la Cernica". In urma cu cateva luni, Eugen si colegii sai Ghiocel Gheorghe si Costel (Titanga), tot din Cernica, au inceput sa instruiasca si sa transmita cunostintele lor de muzica celor aproape 60 de copii care s-au inscris la  cursurile de

acordeon, chitara, vioara, pian, contrabas si dansuri populare in cadrul caminului cultural al comunei Cernica. Eugen a cerut sprijinul primariei comunei Cernica in vederea achizitionarii mai multor instrumente muzicale si de asemenea in amenajarea caminului cultural. Iata ca primele rezultate au inceput sa apara si Eugen a dorit sa arate parintilor si consatenilor sai ca, doar cu putina bunavointa se pot face multe lucruri extraordinare. In scopuri demonstrative, alaturi de acesti copii va mai "performa" si taraful de muzica populara condus de Eugen, impreuna cu Gheorghita de la Bobesti (vioara), Florin Alexandru (Tambal), Marian Lupu (contrabas) si solistii vocali Angheluta Cristian si Mihaela Coman. De asemenea, organizatorii au dorit sa ofere si o surpriza spectatorilor prin invitarea unor nume celebre din muzica lautareasca romaneasca. Deocamdata va putem dezvalui doar faptul ca binecunoscutul violonist Sile de la Cernica va fi cu siguranta prezent pe scena special amenajata pentru acest spectacol care speram ca va incanta si ii va binedispune atat pe copii cat si pe parintii.Operatorii si reporterii VoxCernica TV Live vor fi prezenti la acest spectacol si vor incerca sa transmita in direct acest spectacol. Nu ramane decat sa le uram organizatorilor vreme buna, multi spectatori si mult succes.

Articole asemanatoare:

Cursuri muzica si dansuri populare. Eugen de la Cernica

Cernicasii au talent(e). Au inceput cursurile de muzica si dansuri populare

Eugen de la Cernica si taraful. Spectacol demonstrativ. Cursuri muzica si dansuri populare.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV