Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Duminica, 6 martie 2011, orele 11 la Caminul Cultural al comunei Cernica, "Eugen de la Cernica" si taraful sau, vor sustine un spectacol demonstrativ live, pentru cei care doresc sa urmeze cursurile de acordeon, tambal, contrabas, chitara, solisti muzica si dansuri populare. Aceste cursuri vor fi organizate in viitorul apropiat pentru copiii si tinerii din satele comunei Cernica. Initiativa apartine maestrului Eugen Alexandru, cunoscut acordeonist, membru al formatiei Titanga care a incantat nuntasii satelor din Cernica, acum mai bine de 20 de ani. Eugen este si tatal cunoscutilor Sile de la Cernica (vioara) si Florin de la Cernica (clape, tambal, acordeon). El doreste sa transmita 

cunostintele sale copiilor si tinerilor doritori care doresc sa stapaneasca arta interpretarii instrumentale in muzica populara autentica. Din cate am inteles pana acum, cursurile vor fi gratuite si copiii doritori sunt asteptati duminica pentru aceasta demonstratie, si pentru a li prezenta instrumentele care vor face obiectul cursurilor. Primaria Cernica va pune la dispozitie sumele necesare pentru a se cumpara un numar de instrumente necesare si de asemenea caminul cultural pentru sustinerea acestor cursuri. Este imbucurator ca au inceput sa apara astfel de initiative private si pe taramul domeniului muzical-cultural si speram ca vom putea relata cat mai multe dintre ele. Duminica, VoxCernica TV Live va incerca sa transmita in direct acest spectacol demonstrativ (in cazul in care caminul cultural este conectat la internet). Alaturi de Eugen vor fi Gheorghita de la Bobesti (vioara), Florin Alexandru (Tambal), Marian Lupu (contrabas) si virtuosul solist vocal, de muzica populara Angheluta Cristian. Va invitam sa vizionati si arhiva VoxCernica TV Live, la rubrica "Muzica" pentru mai multe videoclipuri cu Eugen si taraful.

Actualizare: a se citi si aici-click : Cursuri muzica si dansuri populare. Eugen de la Cernica-click aici

                                                                          Cernicasii au Talent(e)-click aici

Comentarii   
LEPADATU NOROCEL
0 # VREAU SA INVATLEPADATU NOROCEL 09-10-2011 17:48
am 34 ani.as putea invata sa cant la tambal?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # DaAdministrator 09-10-2011 20:35
Va rugam sa luati legatura cu Eugen, coordonatorul cursurilor...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV