Parohia Balaceanca - Imagini video

cernica suflet de roman

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Parohia Balaceanca organizeaza in data de 17-Mai-2018 un concert cultural-artistic cu ocazia Zilei Eroilor in memoria celor ce s-au jertfit pe campurile de lupta pentru tara si credinta noastra strabuna dar si pentru infaptuitorii Marii Uniri.

In deschidere vor canta elevii scolilor din Comuna Cernica si corul Parohiei Balaceanca. Cireașa de pe tort este cântecul folcloric de la sfârșitul spectacolului. D-na Felicia Oblesniuc din Bucovina și d-na Rodica Cretu din Balaceanca vă vor încântă cu cântece folclorice memorabile și mult iubite de fiecare dintre noi.

Acest eveniment este dedicat eroilor tarii și faptuitorilor Marii Uniri. Pregătim și cadouri pentru copiii implicați în program.

Va așteptăm cu mic cu mare joi 17 mai la ora 18.00 la Sala de Sport a Scolii Balaceanca!

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Fotografii vechi din Bobesti-Balaceanca

Biserica Balaceanca - Imagini drona

Site oficial Parohia Balaceanca:

Pagina Facebook