Cuvinte despre fotbalul cernicas. 29-mai-2017.
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Fotbalul din comuna noastră este reprezentat, în această ediţie 2016-2017, în liga a 4-a, campionatului judeţean, doar de echipă Victoria Tânganu Nu intrăm în detalii despre trecutele prezente ale echipelor din comuna noastră în ligile superioare şi, nota bene !, cu rezultate notabile. Prezentăm doar utilele şi dotatele baze sportive din comuna noastră: un teren de fotbal în centrul comunei la nivel de liga a 2-a, încă 2 : unul în satul Tânganu şi altul în apropierea satului Căldăraru la nivel de liga a 3-a, dar şi o “cenuşăreasă” terenul de fotbal din satul Poşta aflat în paragină... Nu omitem din prezentarea noastră sala de sport polivalentă sdin satul Bălăceanca.
Cu aceasta bază sportivă, pe care comuna noastră nu a avut-o niciodată, de ce avem doar o echipă înscrisă în campionatul judeţean, liga a 4-a !?
Noi, cei de la Voxcernica.ro, urmărim toate meciurile unicei echipe, Victoria Tânganu. Nu ne interesează ce

partide politice şi ce oameni sunt în spatele acestei grupări sportive. Căci este de datoria fiecărei grupări politice, iubitor de fotbal şi iubitor de plaiuri strămoşeşti, să susţină orice efort de afirmare a valorilor şi numelui comunei noastre.
Inclusiv cele fotbalistice...
Chiar dacă, azi, 28 mai 2017, echipa Victoria Tânganu a pierdut, acasă, meciul cu una dintre primele 3 echipe poziţionate în liga a 4-a judeţeană, seria a 2-a, Dragomireşti-Vale. Spectacolul oferit numeroşilor spectatori a fost la cote
rezonabile. De ce ? Pentru că au văzut fotbal de calitate. Chiar la nivelul nostru modest, de la temelia fotbalului românesc...
Echipa Victoria Tânganu (mai este programată doar o etapă, în deplasare cu ultima clasată, echipa din Găneasa) are o comportare onorabilă în această ediţie a campionatului judeţean. Ocupă un onorant loc 7 (din 14 echipe). Mai precizăm că liga a 4-a este echivalentul categoriei “Onoare” din trecutele timpuri...
Din păcate unii spectatori înfrăţiţi cu alcoolul au strigat cuvinte jignitoare la adresa acelora care, prin munca lor, cu banii lor, înnobilează frumuseţea şi existenţa fotbalului în comuna noastră.
Şi ne întrebăm câtă putere trebuie să avem noi cei sinceri iubitori de fotbal dar şi (mai ales!) finanţatorii particulari şi antrenorii ca în aceste condiţii materiale dificile (a se vedea degringolada fotbalului românesc !) să aibă puterea de a rezista, psihic, unor asemenea agresiuni ! Şi, în cele din urmă, pentru ce avantaje ?!
Noi, cei de la Voxcernica,ro, vom reveni cu o analiză amplă a sportului din cumuna noastră.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV