Tipărire
Scris de Vasile Bolboja Vasile Bolboja
Categorie: Sport Sport
Publicat: 07 Martie 2016 07 Martie 2016
Creat: 07 Martie 2016 07 Martie 2016
Accesări: 4327 4327
fotbal
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În duminica de 6 martie 2016, splendida din punct de vedere al timpului, pe cochetul teren din centrul comunei Cernica s-a desfăşurat derby-ul local al Ligii a 4-a din cadrul Campionatului judeţului Ilfov. Este vorba de etapa primă, cu numărul 13, a returului în care, ca şi în tur s-au întâlnit cele două echipe din cadrul comunei noastre, înscrise în competiţia fotbalistică judeţeană.
Meciul, precum cel din debutul competiţiei în toamna anului 2015, a fost la fel de disputat, de echilibrat, care, ambele au avut acelaşi rezultat: 1-0 pentru gazde. Deci din punctul de vedere al disputei intern-cernicaşe echipele noastre au fost îmtr-un echilibru perfect.
Meciul ultim desfăşurat pe terenul celor din Cernica a fost unul echilibrat, disputat, plăcut numeroşilor spectatori aflaţi în tribuna cochetului stadion.
A fost dominat de fotbaliştii din Cernica. Au marcat în prima repriză prin jucătorul Grigoraş Răzvan din lovitura de la 11 m, executată impecabil. În plus aceştia au mai avut şi alte ocazii rarisime printre care şi 3 bare. Fotbaliştii din Tânganu s-au prezentat onorabil chiar dacă la capitolul “mari ocazii” nu au fost la înălţimea concomunalilor lor.

Formaţiile aliniate:

FULGERUL CERNICA:
-------------------------------
Portar: Grasu I.
Fundaşi: Bratu Robert, Marin Ionuţ, Vâlcu Marian, Nedelecu Cătălin (Tudor
Ionel)
Mijlocaşi: Duţă Daniel (Duţă Robert), Ion Ionuţ Alexandru
Duţă Alexandru , Grigoraş Răzvan (Apostol Adrian) , Ion Mihail
( Grigore Marius)
Atacanţi Zamfir Răzvan

VICTORIA TÂNGANU
------------------------------
Portar: Tănase Andrei
Fundaşi: Istrate Cristian ( Oprea Gabriel), Oprea Cristian, Niculescu Niculae,
Ioniţă Anton
Mijlocaşi: Sava Bogdan, Gheorghe Alin, Constantin Adrian (Radu Silviu)
Paraschiv Ionuţ
Atacanti: Iliescu Marian, Radu Ionuţ

Acest derby local s-a desfăşurat în faţa unui numeros public venit din ambele sate combatante, în principal, dar şi din iubitorii de fotbal din celelalte trei sate componente ale comunei noastre
Remarcaţii Voxcernica.ro: de la gazde Duţă Daniel cel mai bun de pe teren deşi a fost (după Sava Bogan de la Tânganu - născut in 1978) al doilea ca vârstă (născut în 1981) şi Vâlcu Marian iar de la echipa din Tânganu: Oprea Cristian şi portarul Tănase Andrei care a primit doar un singur gol dintr-o lovitură de la 11 m impecabil executată.
Remarcam în mod cu totul deosebit, fair-play-ul, prietenia sub imperiul cărora s-a desfăşurat meciul. Aşa da meciuri desfăşurate pe teritoriul comunei noastre !
A fost o adevărată sărbătoare locală, de primăvara, cu care dorim să ne mai întâlnim.